Jobbet Java-utvecklare till internationellt bolag i Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Java-utvecklare till internationellt bolag i Göteborg! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du ta nästa steg i din karriär hos ett välkänt, internationellt bolag och få en central roll i utvecklingen? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bli en del av ett team som ansvarar för en loggningslösning ute hos företagets slutkund. Produkten företaget tillhanda har samlar och hanterar data från loggning hos bilarna vid företagets slutkund, och teamet ansvara primärt för att detta fungerar som det ska genom bland annat tät kundkontakt

Sedan tidigare har utvecklingen av denna produkt skett internt i ett annat team hos bolaget, men framöver är ambitionen att även utvecklingen skall integreras i samma team, varpå företaget är i behov av att växa med en kunnig utvecklare.

Du kommer i din roll som utvecklare arbeta med vidareutvecklingen av denna befintliga loggningslösning som företaget tillhanda har. Du arbetar primärt i JAVA (backend) och du kommer få en central roll i teamet genom dina kunskaper inom programmering.

Om företaget
Hela 40 % av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik. Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättre affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter. Största delen av företagets samarbetspartner utgörs av Kina och Indien.

Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Skallkrav:
- Dokumenterat goda kunskaper inom JAVA (Backend).
- Kunskap i arbete med mikrotjänster: CI/CD Pipielines, Docker Containers, Container orchestration – Kubernetes
- Erfarenhet/kännedom av Agil arbetsmetodik.

Meriterande:
- ELK (ElasticSearch, LogStash, Kibana)
- Automation / Scripting - Ansible, Terraform
- Cloud Deployment

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-09-14
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Referens

22032

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till