Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Java-utvecklare med kunskap i DevOps job in Göteborg at Friday Tech Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Java-utvecklare med kunskap i DevOps på Friday Tech Recruitment

Java-utvecklare med kunskap i DevOps

Friday Tech Recruitment Göteborg, Västra Götalands län
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

OM TJÄNSTEN:

Friday söker för kunds räkning en mjukvaruutvecklare med kunskap i Javautveckling men som har ett stort intresse för Scala. Du kommer att arbeta med bolagets online-plattform som hanterar olika typer av transaktioner mellan system. I din roll kommer du att utveckla Microservices samt arkitektur med hjälp av Scala/Java och tekniker som REST, RabbitMQ och Protobuf. Det dagliga arbetet berör både nyutveckling men också att sätta dig in i befintlig kod och förbättra denna samt skriva automatiserade tester för att säkerställa rätt kvalitet.

För att lyckas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse där du trivs att arbeta i grupp och dela med dig av din kunskap till kollegor men där du ödmjukt även tar lärdom av andra. Du behöver ha förmågan att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kan komma i mål på ett självständigt sätt i det du tar dig an.

VI SÖKER DIG SOM:

-Tidigare erfarenhet av Javautveckling. Om du arbetat med Scala är det starkt meriterande

-Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med DevOps

-Kommunicerar flytande på svenska såväl som engelska i tal och skrift 

Om du arbetat med molnbaserad arkitektur och teknik som REST, RabbitMQ eller Protobuf är det meriterande. Även kunskap att ha arbetat med frontend-utveckling är ett stort plus.

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är verksam inom finansbranschen där man genom en egenutvecklad plattform erbjuder sina kunder en rad olika lösningar som fakturahantering, betallösningar, inköp och analyser. Företaget är ledande i sin bransch och lägger stort fokus på företagskulturen. Din anställning kommer att påbörjas med en introduktion under första veckan där du dels får träffa de olika avdelningarna och introduktion i företagets arbete. Detta följs sedan upp med fortsatt träning och utveckling i gruppen där du får lära av mer erfarna kollegor.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag på initialt 12 månader.

STARTDATUM:

Omgående med hänsyn till uppsägning.

ÖVRIG INFO:

•      Omfattning: Heltid, dagtid

•      Placering: Göteborg

•      Kontaktperson: Dino Segetalo

•      Lön: fast månadslön, marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday390