Jobbet IT Test Engineer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltid
Sweden - Lund
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2342

Till vårt IT Quality Assurance team söker vi nu en IT Test Engineer som vill jobba med att kvalitetssäkra våra innovativa IT-projekt och webbapplikationer.

Vad kommer du att jobba med?
Axis är ett växande företag med över 2900 anställda runt om i världen och våra IT-system är viktiga verktyg när vi skalar vårt bolag. På IT Quality Assurance jobbar vi tillsammans med avdelningens utvecklingsteam med testning och teststrategier för att kvalitetssäkra Axis olika IT-projekt och webbapplikationer. Du ingår i ett prestigelöst team som består av härliga och kunniga människor som brinner för IT och kvalitet!

Du kommer bland annat:

  • Exekvera test och skriva nya testfall
  • I nära samarbete med utvecklingsteam identifiera V&V-aktiviteter för att säkra att krav, arkitektur- och designspecifikationer är uppfyllda
  • Optimera testmiljöer och arbetssätt, t ex automatisera befintliga tester
  • Utveckla teamets metoder och arbetssätt
  • Rapportera testresultat

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som är civilingenjör/systemvetare inom informationsteknik eller har liknande relevant utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet som testingenjör för webbapplikationer. Det är ett plus om du har ISTQB-certifiering och har erfarenhet av att jobba agilt. Kompetens inom Jira, Dupal, Angular eller PHP samt erfarenhet av att jobba med nätverk, exploratory testing och säkerhets- eller automatiserade tester ses också som meriterande.

Som person är du prestigelös och självgående. Med din positiva inställning ser du lösningar snarare än problem och du tar dig an uppgifter på ett strukturerat och organiserat sätt.

Vårt team
I IT Quality Assurance teamet är stämningen öppen och hjärtlig. Vår viktigaste tillgång är de goda samarbeten som finns mellan oss kollegor. Idéer uppstår överallt och alla är välkomna med sina bidrag.

Vi fokuserar på verifiering/validering och jobbar tillsammans med övriga team inom avdelningen Information Systems. Vi hjälper till med själva testningen men sätter även upp olika teststrategier och planer för att kvalitetssäkra Axis olika IT- projekt och webbapplikationer.

Vad erbjuder vi dig?
I utbyte mot din kunskap och ditt engagemang kan Axis erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i en världsledande global organisation. Axis värderar kreativitet, samarbete och öppenhet. Vi strävar efter att ge varje individ stort personligt ansvar och möjlighet att växa som person.

Vi vill att du ska trivas hos oss och erbjuder därför marknadsmässiga förmåner som t ex flexibla arbetstider, företagsbonus, friskvårdsbidrag, försäkringar, morgonfika varje dag, fredagskaka och din alldeles egna Axis-cykel. Bara för att nämna några!

Låter det här spännande?
Skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot möjligheten att du kommer och jobbar med oss. Vill du veta mer eller har frågor kontakta gärna rekryterande chef Anders Persson +46 46 272 1800.

Referens

2107845

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till