Jobbet IT Tekniker sökes till utvecklande roll i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Tekniker sökes till utvecklande roll i Stockholm publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för teknik och IT? Har du arbetat inom IT/Support och vill utvecklas i ett stort och omhändertagande bolag med gediget intro och stor utvecklingspotential? Vi har tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund får du inleda din anställning med 1-2 månader inom 1st line alt 2nd line support. Här svarar du på kunders frågor och guidar dem professionellt genom att lösa deras problem. Till en början får du ta lättare frågor för att växa in i rollen och lära dig om företagets tjänster. När du blivit varm i kläderna och har tillräcklig förståelse om bolaget så stiger du in i en IT-konsultroll. Här i konsultgruppen har du ett större ansvar och arbetar som ansiktet utåt mot slutkund där du tar dig an större projekt eller förvaltar befintliga kunder med förädling och underhåll. Detta är en otroligt bra tjänst för dig som vill utveckla och bredda dina kunskaper inom IT och teknik på ett fantastiskt bolag.

Om företaget
Vår kund är en del av en stor internationell koncern som navigerar företag inom det alltmer komplexa landskapet inom teknologi. Genom hög kompetens och med teknologi i framkant skapar de ett värde för deras kunder genom förvaltning av rätt IT-lösningar. De tar ett helhetsansvar för deras kunder och ser till att de kan svara upp till affärsmål genom effektiva lösningar och guidning. Gruppen är idag runt 30 personer och de växer snabbt.

Din profil
Vi ser att du har en bred bas av kunskaper inom IT. Kunna redogöra och ha viss kunskap om Tex Office 365, Switch, Brandväggar, IP-Adresser, VPN osv. Som person är du ansvarsfull, driven och har ett brinnande intresse för IT. Skallkrav: - YH-utbildning eller Gymnasieutbildning inom IT/Nätverk/Drift - Svenska språket i tal och skrift - Office 365, Azure, nätverk och Windowsserver - 1- års erfarenthet inom IT/Support Meriterande: - Linux, Mac, Sharepoint - Körkort B

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetsort: Stockholm Start: Augusti eller enligt överenskommelse

Referens

20123

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till