Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior IT tekniker sökes till Skanska Sweden IT AB! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior IT tekniker sökes till Skanska Sweden IT AB! på StudentConsulting

Junior IT tekniker sökes till Skanska Sweden IT AB!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du nyfiken på att utvecklas inom IT-området? Har du ett brinnande intresse för IT och strävar efter ett bra kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en junior IT tekniker för vår kunds räkning. Skanska Sweden IT AB fungerar som ett internt It-bolag och arbetar bland annat med applikationsutveckling, drift, förvaltning och support.

Du kommer ingå i ett fartfyllt och hjärtligt arbetsteam, där dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:
- felsökning
- beställning av tillbehör
- installation av datorer/mobiltelefoner/Ipad/switchar/AzureAD-rättigheter mm.
- arbeta med support, men även onsite hos kund i region Mellan som innefattar Mälardalen, Stockholm och en del av Västergötland.
- hjälpa våra användare att ta fram IT-lösningar för deras ändamål.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Tjänsten är ett vikariat på heltid, med start 1 november och pågår till september 2022. Arbetstider är mån-fre kl.07.00-16.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ute efter ett tidsbegränsat arbete inom ett område du brinner för. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en utbildning från yrkeshögskola/Universitet inom IT eller motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav då Skanska har kontor på olika orter och du kommer inte enbart att sitta onsite i Stockholm, utan vid tillfällen även hjälpa kunder direkt ute på plats så det är ett omväxlande jobb. Det är viktigt att du som söker är lyhörd, noggrann, ödmjuk, öppen och rak.

Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Det är en förutsättning att du har ett stort tekniskt intresse. Du är serviceminded och har en förmåga att hantera kunder på ett artigt och korrekt sätt. Att hålla hög kvalité på kundbemötande är oerhört viktigt för vår kund. Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet inom support, nätverksteknik, servicedesk. Skanska använder sig bl.a. av; Windows 10, Office 365, Exchange samt ServiceNow (ärendehanteringssystem) och det är därför meriterande med kunskap samt tidigare erfarenhet inom detta.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: kundservice, IT, support, applikationsutveckling, junior IT tekniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 13 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59361