Jobbet IT tekniker sökes till pedagogisk inspiration har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT tekniker sökes till pedagogisk inspiration publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Malmö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad ansvarar Pedagogisk Inspiration Malmö (PI Malmö) för skolutveckling och forskning i Malmö stads alla skolformer. PI Malmö omvärldsbevakar aktuell skolforskning och samverkar bland annat med högskolor och universitet. Avdelningen stödjer, stimulerar, initierar och utmanar till praxisnära forskning och utveckling inom förskola, skola, gymnasium och vuxenutbildning i Malmö stad och utgår alltid från de olika verksamheternas behov. PI Malmö ger samtidigt utrymme för att pröva nya idéer för att utveckla utbildningsområdet i Malmö.


Arbetsuppgifter

I uppdraget arbetar du i ett teknikerteam som servar grundskolor i hela Malmö stad med teknisk support. I arbetsuppgifterna ingår att installera, supportera och felsöka teknisk utrustning som projektorer, interaktiva skrivtavlor, ios, Chromebook, PC,konfigurera FP/skrivare, hantera nätverksfrågor, garantianmälan och beställningar.


Kvalifikationer

Arbetet kräver en utbildningsnivå motsvarande 120 högskolepoäng (eller KY) samt två års erfarenhet av att arbeta praktiskt med IT-frågor.

Du behöver ha goda kunskaper i Windows 7 och 10 samt Microsoft Office och Google Apps. Grundläggande kunskaper om nätverk, TCP/IP och DNS.

Du ska vara flexibel i ditt arbete och ha en god samarbetsförmåga samt kunna organisera och prioritera eget arbete och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Mötet med medarbetare och elever är en viktig del av arbetet och du behöver trivas i rollen av ge bästa möjliga service i dessa möten. Det är en fördel om du har insikt i hur vi arbetar med IT i Malmö stad.

Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort och tillgång till egen bil är meriterande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-19

Referensnummer: 171-18-0254

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Peter Nilsson
  • Vision
  • 070-9224566

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

171-18-0254

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till