Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

IT Technician till Ottobock i Norrköping job in Norrköping at Ottobock

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
IT Technician till Ottobock i Norrköping på Ottobock

IT Technician till Ottobock i Norrköping

Ottobock Norrköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vill du arbeta i en organisation där IT är en uppskattad partner och en självklar del i verksamheten? Vi på IT är med och bidrar till företagets lönsamhet och framgång. Vi söker dig som vill vara en del av vårt svenska IT-team och samtidigt ingå i en global IT-verksamhet.


ansvarsområde.

Stora delar av Ottobocks IT-support och IT-drift är outsourcad till extern leverantör. Som IT-tekniker inom Ottobock kommer du att vara en viktig del i samarbetet med våra externa partners för att tillse att de har rätt underlag för sitt jobb, samt att vid behov fungera som 2-3 linjens support. Du kommer också att självständigt jobba med planering, inköp och installationer av utrustningar och system för de delar av verksamheten som inte är outsourcad. 

Du kommer att arbeta brett med IT inom hela vår svenska verksamhet, men ditt främsta fokus kommer att vara klientteknik, inkl. skrivare, Citrix, m.m. Du kommer också att vara behjälplig med användarsupport och delta aktivt i införandeprojekt inom IT-enheten. Dina arbetsuppgifter kommer anpassas med hänsyn till dina kunskaper och erfarenheter. 

I rollen ingår också ett nära samarbete med vår globala IT-verksamhet och att fungera som projektdeltagare i globala IT-projekt.


kvalifikationer.

Du har en relevant IT-utbildning i botten, gärna med tilläggsutbildningar inom något/några av områdena klientteknik, Citrix, Skrivare, Win OS, grundläggande nätverksteknik e.d. Du bör också ha erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Du pratar och skriver engelska obehindrat då stor del av den dagliga kommunikationen sker på engelska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en internationell miljö.

Som person är du självständig och ansvarstagande och har ett starkt driv att få saker genomförda. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, samtidigt som du kan lyfta blicken och se det större perspektivet. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade förutsättningar. Du kan kommunicera och agera förtroendeingivande på ett pedagogiskt sätt, men du har samtidigt styrkan att säga ifrån när så krävs. Du har hög integritet och kan hantera konfidentiell information.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utmanande och stimulerande arbete i ett bolag och bransch under utveckling, vilket innebär att vår vardag präglas av förändring. Du arbetar verksamhetsnära och dina prioriteringar styrs av organisationens behov, vilket avspeglar sig i att tempot stundtals är högt och uppgifterna varierande. Du verkar i en internationell miljö och har ett brett kontaktnät inom hela vår svenska organisation. Du kommer ingå i vårt svenska IT-team som består av 5 personer. Du kommer att rapportera till IT Manager. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vanligtvis utgår du från vårt kontor som är beläget i centrala Norrköping, men den senaste tiden har vi alla arbetat hemifrån. Resor i tjänsten förekommer, och när det tillåts att resa igen kommer det främst vara resor inom Sverige. Alternativ placeringsort är i Stockholm för den som önskar. 


ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Ottobock med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.
 

Rekommenderade jobb

IT Technician till Ottobock i Norrköping
Ottobock Norrköping Heltid
Lean Manager till Henkel i Norrköping
Lernia Östergötlands län - Norrköping Heltidsanställd
Ej angett
Produktionsmedarbetare sökes till Katrineholm!
Lernia Södermanlands län - Katrineholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201343719