Jobbet IT Systems coordinator till Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Systems coordinator till Västerås publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Till vår kund söker vi dig som ser möjligheter att utveckla och digitalisera det mesta!
Kunden är i början på en spännande utvecklingsresa att byta ut hela mjukvarustrukturen. 

Det här är ett varierat och utvecklande arbete på vår kunds IT-avdelning som består av ett lokalt mindre team med stöd av deras globala IT organisation. Det blir därför en dynamisk miljö där du får röra dig både högt och lågt i ett prestigelöst team. Vi söker dig som vill vara med och stötta och utveckla verksamheten i systemfrågor, utveckla verksamhetsprocesser och komma med idéer, ta fram nya kreativa lösningar. ansvarsområde.

Du kommer att arbeta med förbättringen av att automatisera manuella flöden och digitalisera processer för exempelvis digitala signeringar av avtal, automatisering inom kvalitetssäkring som temperaturavläsning som idag görs manuellt.  Det innebär att du kommer göra kartläggning av arbetssätt, hitta flaskhalsar, vara delaktig i hela processen från start till slut med analys, kravhantering, utveckling, test, arbetstider.

Konsultuppdraget är ett vikariat hos kund med start omgående och slut 2022-05-31


kvalifikationer.

Vi ser gärna att du har arbetat några år i en liknande roll med processutveckling inom SAP eller något annat stort ERP som Dynamics eller liknande och har en relevant högskoleutbildning inom området. 
Du har god förståelse både för IT och verksamhet, hur ett ERP-system påverkar processerna och hur det kan förbättra arbetssätt. Du har erfarenhet av att skapa förutsättningar för förändring som leder till förbättringar och förmåga att hantera flera initiativ på samma gång. 
Som person är du en målinriktad problemlösare som kan ”stå på dig” när det behövs, till exempel för att driva igenom förslag och förändringar. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer och är van att ha kontakt med såväl interna som externa intressenter. Du känner dig bekväm i att hålla framföranden, workshops och presentationer i grupper eftersom det ingår att utbilda och vägleda  användarna från manuella flöden till nya digitala flöden. 
Du behöver kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. 


ansökan.

Vi arbetar löpande med urvalet  skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, senast den 27 september 2020. 

Referens

201304395

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till