Jobbet IT Supporttekniker till GANT! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Supporttekniker till GANT! publicerad av Wise IT

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

GANT är ledande företag inom retailbranschen med cirka 600 butiker världen över i 60 länder. Detta är drömjobbet för dig som vill arbeta med IT-support på ett spännande och utvecklingsorienterat bolag med internationell miljö.

Din vardag

Din rolltitel blir Workplace coordinator vilket innefattar klienthantering såsom installationer, felsökning, administration i Active Directory, Google apps, lösa mejlproblem, felsökning av mobiler och annan kringutrustning med mera.

Största delen av användarna har Mac men även en hel del Windows och därför ser vi gärna att du är bekväm med att navigera i båda miljöerna.

Du arbetar inte endast i desken utan får också springa runt på de olika våningsplanen och träffa GANTs anställda där de är.

Du kommer att anställas som konsult hos Wise IT och arbeta på plats hos GANT i Frihamnen nära Gärdet i centrala Stockholm. Möjlighet till överrekrytering och tillsvidareanställning hos GANT finns.

Vem är du?

Vi söker en social tekniker med tidigare erfarenhet av IT-support och klienthantering som är van att navigera i Mac- och Windowsmiljö.

GANT har en mycket öppen och välkomnande kultur. Hos dem arbetar många drivna och sociala människor. Att du är med och bidrar till detta är det något som värdesätts lika högt som dina tekniska kunskaper.

GANTs ledord är Autentic, Passionate och Innovative.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

GANT är ett ledande företag inom retailbranschen med cirka 600 butiker världen över i 60 länder. Detta är drömjobbet för dig som vill arbeta med IT support på ett spännande och utvecklingsorienterat bolag med internationell miljö.

Inom bolaget finns stor mångfald, spridning av åldrar och etniciteter så du kommer få prata med mycket människor inom olika områden. Är du kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig på svenska såväl som engelska och tycker det är kul kommer du garanterat trivas. Inom IT-teamet finns stor teknisk kompetens och massor att lära för den som är nyfiken och vill utvecklas.

På IT-avdelningen får du cirka 10 nya kollegor, varav 5-6 ingår i internsupporten. Tillsammans supporterar ni huvudkontoret och 30 butiker vilket innebär ett par hundra användare.

Referens

wiseitse352

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till