Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT support sökes till nysatsande konsultbolag jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT support sökes till nysatsande konsultbolag på Framtiden

IT support sökes till nysatsande konsultbolag

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Vill du utvecklas som konsult och inledningsvis arbeta med support internt på ett
industriföretag? Då är detta jobb för dig!

Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag inom IT området, och har sitt huvudkontor längs vattnet i Majorna. Bolaget består i dagsläget av totalt 10 konsulter. Fokus ligger på infrastruktur, IT-support och utveckling. Just nu sker en nysatsning då systerbolagen flyttat ihop i helt nyrenoverade lokaler. Här samlas alla medarbetare när de inte är ute i uppdrag och planerar nästa konvent eller slåss om vem som är företagets pingis-champion.
Alla nya medarbetare ingår i ett mentorsprogram där seniora konsulter vägleder och stöttar de nyanställda konsulterna vid behov.  Bolaget jobbar efter värderingarna hjärta, hjärna och engagemang.

Dina arbetsuppgifter
I ditt inledande uppdrag kommer du arbeta med intern IT support ute hos slutkund. Där ingår du i den grupp som hjälper företagets anställda med tekniska problem som uppstår.
Då du förhoppningsvis har en teknisk och pedagogisk sida kommer du få utbilda användarna i hur tekniken fungerar. Om möjligt ser vi gärna att du vill ta ansvar för att utveckla och underhålla servicedeskens processer och rutiner för att ge så bra support som möjligt till användarna.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från IT-support sen tidigare och att du är teknisk kunnig. Som person är du utåtriktad och känner tillfredsställelse när du löst ett problem åt en användare.

Skallkrav
- 1-2 års erfarenhet av att jobba med 1st line support eller motsvarande
- Erfarenhet av telefonsupport med tekniska problem
- Flytande svenska i tal och skrift
- IT relaterad utbildning eller motsvarande års arbetslivserfarenhet

Meriterande
- Körkort

Personliga egenskaper
- Positiv
- Utåtriktad
- Vill hjälpa andra

Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Område: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Start: 1 december


Skallkrav - 1-2 års erfarenhet av att jobba med 1st line support eller motsvarande - Erfarenhet av telefonsupport med tekniska problem - Flytande svenska i tal och skrift - IT relaterad utbildning eller motsvarande års arbetslivserfarenhet Meriterande - Körkort Personliga egenskaper - Positiv - Utåtriktad - Vill hjälpa andra
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000063050573