Jobbet IT support med nätverkskunskap i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT support med nätverkskunskap i Göteborg publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du jobbat med IT support på 1a och 2a linjen i ett par år och känner dig redo för nästa steg med en nisch inom nätverk?  Vill du bli del av en organisation med stort fokus på sin IT-utveckling, få jobba som 3e linjens support och grotta ner dig i ärenden främst inom nätverk?  Samt inte minst att få jobba på ett företag med stor variation och härlig stämning? Då kan det hända att vi har uppdraget för dig!

Detta är ett konsultuppdrag hos Randstad Technologies. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Kunden har valt att vara anonym men vid en intervju får du självklart reda på ännu mer om organisationen och uppdraget.  


ansvarsområde.

Vi söker dig som har jobbat ett par år med 1a och 2a linjens support samt har viss erfarenhet av och/eller har stort intresse och förståelse för nätverk. (Kanske har du även en CCNA certifiering hängdes på väggen och samlar damm..?).  
Denna roll innebär felsökning, monitorering och incidenthantering i nätverksmiljön understödd av primärt Ciscos hård- och mjukvara. Det är en relativt stor och komplex miljö, så för dig med stort nätverksintresse kan detta bli en spännande utmaning. 


arbetstider.

Heltid, provanställning 6 månader
Arbetstid: måndag - fredag 8.00-17.00


kvalifikationer.

• Utbildning inom IT och/eller nätverk, minst gymnasial nivå
• Tidigare erfarenhet av likvärdigt arbete  
• Allmänt goda IT-kunskaper  - framförallt inom nätverk
• Erfarenhet från 1st och 2nd line 
 • Flytande svenska i tal och skrift
• Certifiering inom Cisco (CCNA och/eller CCNP) är starkt meriterande  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person söker vi dig som är hungrig och nyfiken på att utvecklas och lära mer om rollen som nätverkstekniker. Vi söker dig som tycker om att samarbeta men som även har förmågan att lösa saker på egen hand. I rollen är det viktigt att du har lätt att hantera olika människor och värdesätter god service och kommunikation. Du tycker om att lära dig nytt och är öppen för att utvecklas. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 
För information: Malin Holst, malin.holst@randstad.se

Referens

201300378

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till