Jobbet IT Support Analyst IT-support till Coegi, Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Support Analyst IT-support till Coegi, Göteborg publicerad av Intenso Teknikrekrytering

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

IT Support Analyst
Göteborg

Som IT Support Analyst hos Coegi kommer du att ha ett omväxlande och socialt arbete i en organisation med snabba beslut och korta ledtider. Arbetet sker nära verksamheten med goda möjligheter att påverka såväl bolagets utveckling som din egen! Du blir en del av ett spännande bolag med en positiv anda, enormt driv och stora ambitioner för framtiden. Vi uppskattar när våra medarbetare visar framfötterna och tar sig an utökat ansvar. Kontoret är beläget i fräscha lokaler på Norra Hamngatan centralt i Göteborg.

Om tjänsten
Du arbetar i huvudsak med klienternas datorer, epost, drift, nätverk och uppkoppling.

  • Du hanterar inkommande samtal och arbetar i bolagets ärendehanteringssystem och bedömer om problemet kan lösas direkt eller kräver mer resurser i form av besök hos kund
  • Identifierar problem och presenterar lösningar anpassade efter situation
  • Ger support både över telefon och på plats hos kund
  • Levererar och installerar datorer och nätverk hos kund
  • Uppföljning är en viktig del av ditt arbete där du stämmer av för att se att allt fungerar som det ska efter senaste kontakt och därmed bygger ett långsiktigt förtroende för bolagets tjänster
  • Du ger service i världsklass

Som ny teammedlem kommer du att ta del av bolagets introduktion och jobba i nära samarbete med dina nya kollegor, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Din profil
Vi söker dig som är nyfiken, älskar kundservice och som tycker det är roligt med IT och problemlösning! Du trivs i en roll med mycket social kontakt och sprider naturligt energi till din omgivning såväl på distans som över telefon. Vidare är du pedagogisk och analytisk, där du kan anpassa din kommunikation efter mottagare och alltid strävar efter att hitta de bästa lösningarna till ställda problem. 

Du har en grundläggande förståelse för IT, och är bevandrad i olika hård- och mjukvaror. Det är meriterande om du är bekant med olika IT-miljöer och operativsystem och kan hantera frågor kopplade till server- eller routerproblematik.

Oavsett om du är personen som familj och vänner naturligt vänder sig till när datorn krånglar, eller om du tidigare jobbat med IT-support, så vet vi att det är ditt driv och din attityd som kommer vara avgörande för att du ska lyckas i din yrkesroll och nå din fulla potential!

Kontakt
För mer information om jobbet, Nicklas Lindén Drift- & Leveransansvarig 0767-712549 eller om ni har frågor om rekryteringsprocessen, Mattias Lyckberg 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd på heltid hos Svenska Coegi AB. Vänligen ansök snarast då vi hanterar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Coegi är ett nytänkande, teknikintresserat och framåtsträvande IT-bolag med fokus på hög servicenivå för sina kunder och samarbetspartners. Vi erbjuder en komplett IT-avdelning anpassad efter små och medelstora företags behov av moderna och smarta IT-lösningar. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda expert-kompetens inom respektive område, och tillräckligt små för att kunna ta ett personligt ansvar för alla våra kunders IT-miljöer.

Läs mer på www.coegi.se

J2W: CB2

Referens

74840975a0f24f8aa42058b835f88a

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till