Jobbet IT support 1ine Borås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT support 1ine Borås publicerad av ICA Gruppen AB

Deltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Kan det vara så att Du jobbar i butik idag men alltid haft det där stora IT intresset? Är Du samtidigt frustrerad över att Du hittills inte vågat eller inte fått möjlighet att ta steget fullt ut mot en ny karriär inom IT?  Jag tänker med andra ord att Du är en person med ett genuint intresse för IT och teknik, besitter förmågan att ge högkvalitativ service samt triggas lite extra av problemlösning!

Om jag har tänkt rätt, så kanske nedan uppdrag skulle kunna vara något för Dig? 
För till ICA Gruppen i Borås söker jag Dig som jobbar i butik idag, har ett stort  IT intresse och sitter på en önskan om att få prova på en karriär inom IT support. 


ansvarsområde.

IT Support Butik tillhandahåller första linjens IT-support för alla ICA-butiker och Apoteket Hjärtat i Sverige, där själva IT-avdelningen består av ca 70 medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att via telefon ge mjuk- och hårdvarusupport på allt från kassa- och betalsystem till Backoffice program, nätverk samt övriga kommunikationslösningar. Du kommer även att dokumentera ärenden och lösningar. 
ICA erbjuder självklart en gedigen och trygg upplärning på de kundunika systemen i en trygg och välkomnande miljö. Supportavdelningen har öppet årets alla dagar och viss beredskap kan komma att ingå. 

För detta uppdrag kommer Du att ha Din anställning som konsult hos oss på Randstad Technologies, med ett inledande längre uppdrag hos ICA Gruppen i Borås. Randstad Technologies är specialister inom IT och som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, coachar och stöttar dig i din utveckling och karriär genom varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


arbetstider.

Detta är ett längre konsultuppdrag på heltid.
Arbetstid: utifrån schema, viss beredskap kan förekomma.


kvalifikationer.


• Butikserfarenhet (gärna från ICA eller motsvarande)

• Genuint intresse för IT och problemlösning

• Erfarenhet av MS Office paketet

• Flytande svenska i tal och skrift

meriterande kunskaper.

• Kännedom/erfarenhet av ICA:s butikssystem 

• Vana av att använda datoriserade kassasystem

• IT relaterad utbildning eller motsvarande

• Fördjupad IT kunskap såsom felsökning och förståelse för hur system är integrerade med varandra

• Erfarenhet av att ge support på hårdvaru- och nätverksrelaterade problem

Som person är du förändringsorienterad, serviceinriktad, positiv och prestigelös med en passion för IT. Du har en god pedagogisk förmåga och är en fena på kundbemötande.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För mer information: kontakta Malin Holst på malin.holst@randstad.se 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201303522

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till