Jobbet IT Projektledare till ASSA ABLOY har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Projektledare till ASSA ABLOY publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

ASSA ABLOY är inne i ett spännande utvecklingsskede och söker nu en driven projektledare som vill vara med på denna resa. Här får du kombinera de olika världarna, projekt och förvaltning och du får en viktig roll i utvecklingen av nya system, processer och applikationer.

Arbetet  Rollen är både bred och varierande. Du kommer bland annat att leda vidareutveckling av system och it-lösningar samt säkra att kvaliteten på leveranser ligger i linje med verksamhetens förväntan, men också leda förvaltningsteam. Du driver arbetet med att identifiera och tillgodose nya behov, agerar rådgivare mot övriga intressenter inom ASSA ABLOY samt samverkar med teamledare gällande resursplanering och budget.

Ett av våra fokusområden är framtida IT-system och här får du en nyckelroll i att delta i och leda uppdrag i vår utvecklingsportfölj. Du kommer att jobba nära produktionen i projekt samt med applikationsutveckling mot externa parter.

Vem är du? Du har säkert hört av andra att du är kommunikativ, driven och en ambitiös lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och för dig är det en självklarhet att samarbeta och dela med dig av kunskap till andra. Din energinivå är hög och du gillar problemlösning. IT-utveckling är inte enbart ett jobb för dig utan ett genuint intresse och du hänger utan problem med i utvecklingen och håller dig uppdaterad inom området.

En bakgrund inom systemutveckling eller infrastrukturområdet är bra att ha, men ännu viktigare är att du jobbat flera år som Projektledare/ Förvaltingsledare inom branschen och har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra Agila metoder. Ditt intresse för teknik och ledarskap är stort och du drivs av resultat och tron om att gruppen är starkare än individen.

Din bakgrund

  • Relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet från arbetslivet
  • Minst några års erfarenhet av teknisk projektledning i komplexa IT-projekt där du har berört traditionella såväl som agila projektstyrningsmetoder
  • Flytande svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Meriterande om du är certifierad projektledare, arbetat med förvaltningsmodellen PM3 och jobbat inom tillverkande industri
  • Du ingår i den Skandinaviska IT-enheten och rapporterar till ASSA ABLOYs Skandinaviska IT Utvecklingschef. Arbetsplatsen är i Eskilstuna.  

”Tillsammans öppnar vi dörrar till framtiden! Som medarbetare på ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden kommer du att vara en del av en dynamisk och agil miljö och utveckla innovativa lösningar som gör livet enklare för våra kunder. Som världsledande inom lås- och dörrlösningar använder vi de senaste teknologiska lösningarna för att öppna dörrar till evenemang, utbildning, sjukhus, hem, hotell, flygplatser och företag. På ASSA ABLOY blir du en del av ett snabbväxande företag med många möjligheter.Vill du vara med och öppna dörrarna till framtiden?” Läs mer om verksamheten på www.assaabloyopeningsolutions.se

Låter detta intressant för dig?  Din ansökan

registrerar du på www.norenlindholm.se, senast den 18 augusti Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!


Referens

norenlindholm1945

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till