Jobbet IT Project Manager till Coromatic har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Project Manager till Coromatic publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du en bakgrund inom projektledning, ett brinnande intresse för IT och trivs när du får agera spindeln i nätet? Vi letar efter dig som vill ta nästa kliv som projektledare, direkt in i hetluften hos Coromatic.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic.

Om företaget

Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

Arbetsuppgifter

Som IT Project manager är din huvudsakliga uppgift att koordinera och överblicka samtliga IT-projekt inom Coromatic. Du agerar spindeln i nätet mellan externa projektledare och interna stakeholders och ser till att projekten håller sig inom ramarna för tid och budget. Du genomför riskbedömningar, sammankallar möten för att se över projektens mål och status samt är delaktig i utvecklingen av IT governance. Projektens omfattning spänner över mindre projekt till stora omfattande projekt med påverkan på hela organisationen. Du arbetar nära IT Technical manager och CIO.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom projektledning eller IT, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet • Minst 3 års erfarenhet av projektledning • Ett stort intresse för IT • Erfarenhet från IT-projekt är meriterande • Erfarenhet av att driva större projekt är meriterande • Flytande kunskaper i svenska och engelska Vi söker dig som uppskattar att arbeta självständigt och har ett eget driv att nå resultat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta metodiskt och strukturerat. Eftersom rollen har många kontaktytor är det också viktigt att förstå värdet av att kommunicera. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to IT Project Manager till Coromatic Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to IT Project Manager till Coromatic eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2866001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till