Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT Product Owner jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT Product Owner på Axis Communications

IT Product Owner

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Vilka är vi?
Du kommer bli en viktig del av Sales&Marketing Business Integrations, inom Information Systems. Vi är ansvariga för ett antal centrala lösningar inom Axis som bygger på SalesForce plattformen. Exempel på lösningar är vår implementation av ServiceCloud för support av våra produkter, SalesCloud som stöttar våra säljare, samt Pardot för marketing automation.

Gruppen utvecklar och underhåller dessa lösningar i nära samarbete med våra sälj- och marknadsorganisationer, både lokalt i Lund och globalt i våra regioner. Teamet består idag av arkitekter, administratörer, Backend, Frontend, och QA, där alla bidrar med sina respektive unika kompetenser. Även om majoriteten av teamet sitter på vårt huvudkontor i Lund, så har vi teammedlemmar på distans från bl.a. Frankrike men även i USA.

Vad kommer du jobba med och vem är du?
Du kommer arbeta som IT Product Owner vilket innebär att du är produktägare och team lead för utvecklingsteamet Sales&Marketing Business Integrations. Ditt ansvar kommer vara att tillsammans med teamet driva utveckling och implementationen av lösningar som är tekniskt skalbara och som tillför stort värde till verksamheten. Användarna av dessa lösningar finns över hela världen i våra regionala sälj och marknadskontor, såväl som på huvudkontoret i Lund.

Din uppgift är att vara en brygga mellan verksamheten och utvecklingsteamet. Du representerar intressenternas behov och krav där du definierar och prioriterar teamets arbete, samtidigt som du ska representera teamets arbete i diskussioner med intressenterna. För att lyckas med detta behöver du:

  • Vara ansiktet utåt för teamet och kunna föra tekniska diskussioner, och vara den som intressenterna vänder sig till i första hand.
  • Tillsammans med intressenter från verksamheten prioritera krav och buggar för teamet, baserat på värdet för verksamheten i förhållande till utvecklingsinsatsen.
  • Driva och vara en aktiv deltagare i kravmodellering (t ex att ta fram användarfall och informationsflöden) och acceptanstestning av kraven.
  • Kommunicera teamets status och annonsera releaser till berörda intressenter.
  • Hjälpa teamet med att skapa relationer med intressenter som har expertkunskap för att utföra arbetet.
  • Skapa förståelse och delaktighet hos intressenterna kring planering och utvecklingsarbete.

Vi tror att du har en bakgrund som utvecklare eller projektledare. Som person är du ödmjuk, nyfiken och utåtriktad som tycker om att skapa nätverk och bygga relationer med nya människor. Du har en förmåga att kunna driva ett distribuerat utvecklingsteam och skapa en förståelse och förtroende inom såväl gruppen som i övriga organisationen. Du gillar att både lära av andra och dela med dig av din erfarenhet. Om du har erfarenhet av SalesForce plattformen som användare eller utvecklare är det ett stort plus.

Axis som företag
Axis är marknadsledande inom närverksvideo och är ett av världens största företag inom Internet of Things. Vi har producerat tio miljontals kameror i 179 länder och över 5000 storstäder runt om i världen. Med de främsta produkterna inom områden som övervakningskameror, night-vision, kompakta radarsystem och nätverkshögtalare, är Axis högst delaktiga att bygga nästa generations samhälle. Den etiska debatten om vad vi kan, vad vi vill och vad vi ska göra är en central del av vårt dagliga arbete. Axis har på tio år växt till en marknadsledare inom vårt område, vilket har gett oss insikt i vad som krävs för att vinna. Alla unika individer behövs inom sina områden och vi behöver alla fortsätta att utvecklas i våra nya utmaningar.

Öppenhet är en av våra kärnvärderingar som genomsyrar vår verksamhet. Vår personal är vår viktigaste byggsten och vi behöver utvecklas tillsammans. Vi erbjuder bra förmåner, såsom flexibla arbetstider, fredagsfika, daglig frukost, bonus, friskvårdsbidrag, din egen Axis-cykel och sjukvårdsförsäkringar. Andra viktiga aspekter är att du kommer ha stor frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter både som person och inom din profession.

Hur möts vi?
Rekryteringsprocessen eller din resa att bli en del av Axis, är en möjlighet så att du kan bilda dig en uppfattning om dina framtida kollegor, chef och kulturen på Axis. Vi behöver båda tro på en lyckad framtid tillsammans, så fundera igenom vad som är viktigt för dig.

Vi hoppas du känner att Axis kommer bli en spännande fortsättning i ditt liv. Vi har en löpande process och försöker träffa kandidater kontinuerligt så vänta inte in sista ansökningsdagen. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre och hoppas du kommer bli en central person som hjälper oss och Axis att växa vidare tillsammans.

Är du redo?
Tveka inte, ansök redan idag! har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Björnström på

+46 46 272 1800
.
 

Rekommenderade jobb

IT Product Owner
Axis Communications Lund Heltid
ERP Integration & Technical Specialist
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Manager Collaboration Platforms
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117242