Jobbet IT Operations Technical Analyst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Operations Technical Analyst publicerad av Bodycote

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Bodycote plc är med drygt 180 verksamheter världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP).

Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 23 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige är i behov av nya medarbetare.

Enligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärligt och transparent beteende. Värdeskapande är själva kärnan i vår verksamhet, och står i fokus i allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Bodycote Group IT behöver förstärka verksamheten med en tekniker (IT Operations Technical Analyst). Vår nuvarande IT Operations Technical Analyst Magnus kommer vara kvar inom bolaget men kommer att ha ett lite annat fokus och ansvar framåt vilket gör att han behöver en kollega på plats. Som tekniker hos oss är du placerad vid vårt svenska huvudkontor i Angered, Göteborg men tillbringar även delar av din tid i vår verksamhet i Sverige, Finland och Danmark. Du kommer att ha ett nära samarbete med Magnus, vår tekniker på plats i Göteborg men också med den centrala IT-avdelningen i Macclesfield, England där även din chef är placerad. Ditt övergripande ansvar är att leverera lokal teknisk support och hantera vår IT-infrastruktur.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Ansvar för att lösa incidenter och önskemål i linje med våra ITIL-baserade processer och avtalade servicenivåer
 • Vara Group IT:s representant i regionen och hela tiden leverera kundsupport i världsklass
 • Daglig hantering av Bodycotes infrastruktur som täcker teknologier kring Windows Server/os & Storage, Backup, LAN, mobiler och telefoni, hantering av IT-utrustning och arbetsplatser
 • Arbete med nya och pågående IT-projekt för att uppgradera och förbättra Bodycotes infrastruktur
 • Samarbeta globalt med Bodycotes IT-resurser som stöder över 3400 IT-användare på över 180 siter där det talas både engelska, franska, tyska, italienska, polska, tjeckiska, svenska, finska, holländska, danska, portugisiska, turkiska och kinesiska.
Resor i tjänsten förekommer, till en början mest inom Norden men möjlighet kommer senare att finnas till resor i övriga Europa. Till din hjälp har du en organisation med mångårig erfarenhet.

Din profil
Eftersom arbetet kräver kontakter med både interna och externa intressenter och varierar i komplexitet så är dina personliga egenskaper mycket viktiga.

Vi vill att du har:

 • Minst 2 års erfarenhet av att stödja en komplex Windowsbaserad miljö
 • God teknisk bakgrund, särskilt avseende Microsoft teknologier såsom Active Directory, DNS, SCCM och Terminal Services
 • Kunskap om Windows operativsystem (upp till Windows 10).
 • Kunskap om Windows Server 2003 till och med 2016
 • God förståelse för nätverk (LAN, WAN, Switchar)
 • Kunskap om Backup-teknologier, anti-virusteknologier (gärna Sophos).
 • Praktisk erfarenhet av ITIL
 • Förmåga att kommunicera både på svenska och engelska
 • B-körkort
Önskvärt är:

 • ITIL Certifiering
 • Övriga certifieringar inom nämnda teknologier
 • Förståelse för Citrix
 • Kunskap i andra språk såsom danska eller finska
För att lyckas i rollen och för att trivas hos oss behöver du ha ett stort engagemang och du tycker om att ta ansvar och har en förmåga att driva din egen roll. Du är nyfiken och flexibel och tycker om att arbeta i team. Du har en god social förmåga och har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta självständigt i en resultatorienterad organisation med högt tempo och har förmågan att skapa och underhålla långsiktiga relationer. Du behöver kunna hantera kunder/leverantörer/kollegor på ett professionellt sätt. Vi sätter stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bodycote med Dfind IT. Ansök om tjänsten via dfind.se/it/. Vi vill gärna ha ditt CV på engelska. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pia Tegnér Rydeving, pia.tegner@dfind.se. Vi arbetar löpande med urval så ansök så fort som möjligt men senast den 28 april 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök direkt.

Uppdragsgivare: Bodycote

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Keywords: technical support, teknisk support, Windows Server, AD, SCCM, ITIL, nätverk, backup

Referens

201209707

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till