Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT koordinator sökes till spännande heltidsuppdrag i Malmö! jobb i Malmö på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT koordinator sökes till spännande heltidsuppdrag i Malmö! på StudentConsulting

IT koordinator sökes till spännande heltidsuppdrag i Malmö!

StudentConsulting Malmö, Skåne län Heltid
Har du ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta med service? Nu söker vi en IT intresserad servicedesk medarbetare till vår kund i Malmö!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksamma inom projektutveckling- och bygg, inom företaget har de ett internt It-bolag och arbetar bl.a. med applikationsutveckling, drift, förvaltning och support. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta enklare felsökning, beställning av tillbehör och installation av datorer/mobiltelefoner/Ipad mm. Du kommer att arbeta med support över telefon och email, men även onsite hos kund.

Uppdraget startar så snart som möjligt och du erbjuds till en början anställning hos StudentConsulting. Under denna period arbetar du som uthyrd konsult till vår kund i Hyllie. Tjänsten är på heltid, med arbetstider mån-fre kl. 8:00-17:00. Inledningsvis 3 månader men finns möjligheter till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i början av din karriär och är ute efter ett arbete inom ett område du brinner för. Det är oerhört viktigt att du som söker är lyhörd, noggrann, ödmjuk, öppen och rak. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Det är en förutsättning att du har ett stort tekniskt intresse.

Du är serviceminded och har en förmåga att hantera kunder på ett artigt och korrekt sätt. Att hålla hög kvalité på kundbemötande är oerhört viktigt för vår kund. Det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet inom support, nätverksteknik, applikationskunskap inom Office 365 eller inom servicedesk.

B-körkort är ett krav då kunden har kontor på olika orter, du kommer inte enbart att sitta onsite, utan vid tillfällen även hjälper kunder direkt ute på plats så det är ett omväxlande jobb. Detta är en bra chans för dig som är relativt ny inom yrkesområdet att komma in på arbetsmarknaden och få möjlighet genom upplärning och egen mentor, att utvecklas och lära dig mer!

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Service, Servicedesk, Supportmedarbetare, Support, Nätverkstekniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

IT koordinator sökes till spännande heltidsuppdrag i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltid
Junior It-tekniker sökes till heltidsuppdrag i Malmö!
StudentConsulting Malmö Heltidsanställd
StudentConsulting söker supporttekniker inför kommande uppdrag!
StudentConsulting Östersund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58024