Jobbet IT konsult inom Cloud med fokus på DevOps har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT konsult inom Cloud med fokus på DevOps publicerad av Atea

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta med DevOps, automation, utveckling samt molnteknik så som Azure, AWS, Google Cloud och är redo att ta dig an nya utmaningar? Kanske är du en person som vill växa inom området och/eller vara drivande i Ateas växande expertteam inom molnbaserade tjänster.  
 
Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 
Din roll i laget 
Atea har en stark position inom IT-infrastruktur och systemintegration. Ateas erbjudande sträcker sig hela vägen från Information Management till Hybrid Platform, likväl som rena molntjänster. Som IT konsult inom Cloud får du en central roll i arbetet med den förflyttning våra kunder gör mot olika typer av molnlösningar och blir en del av vårt expertteam inom området.  
 
Beroende på vad du tar med dig för erfarenhet kommer du att få vara delaktig i att utforma, leverera och/eller implementera lösningsförslag inom olika molntekniker så som Azure, AWS samt Google Cloud men även automatiserade lösningar där det krävs utvecklarkompetens. Atea satsar och växer nu med konsulter inom DevOps samt Microsoft Azure, AWS och Google Cloud. Här finns alltså chansen att forma din roll efter dina intresseområden. 
 
Du kommer att bli en del av ett team och ett företag där lagarbete är nyckelordet och vi ställer upp för varandra. Vi har en bred teknisk repertoar och du kommer att få jobba i projekt tillsammans med några av branschens vassaste experter som delar med sig av sin best practice genom mentorskap. 
 
För att lyckas i rollen behöver du erfarenhet av:  
Du har troligen arbetat i olika typer av projekt med att utveckla och etablera molntjänster inom Microsoft Azure, AWS eller Google Cloud. 
Vi tror att du har en dokumenterad erfarenhet i minst ett programmeringsspråk, men har även en erfarenhet av tex:  
 • Microsoft Azure, AWS eller Google Cloud 
 • IaaS, PaaS, SaaS 
 • DevOps 
 • Powershell, Python, Bash 
 • Containerbaserad arkitektur på exempelvis Kubernetes, Docker, Service Fabric eller liknande 
Övriga krav: 
 • Att ha arbetat med hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support 
 • Att ha arbetat i projektform 
 • Att inneha B-körkort 
Meriterande: 
 • Certifiering inom Microsoft Azure och/eller AWS 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling, dokumentation och framför allt service i alla riktningar är en självklarhet. Du sporras av att ha en varierande vardag med stora och små utmaningar. Vidare har du en positiv inställning till förändring och driver din egen utveckling framåt. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Affärsmässighet är en självklarhet för dig och att bygga relationer med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som IT konsult inom Cloud bör du ha följande kompetens: 
 • Relationsskapande och serviceinriktad  
 • Driven och utvecklingsbenägen 
 • Kommunikativ 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och systemintegration med tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Vill du bli en del av landslaget? 
Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Gussing, via ulrika.gussing@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 
 
Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Referens

190456

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till