Jobbet IT Konsult / Microsoft- & HP-certifierad konsult till INVID Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Konsult / Microsoft- & HP-certifierad konsult till INVID Stockholm publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du certifierad inom Microsoft och HP? Är du en lagspelare med några års erfarenhet av kundservice inom IT-system? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos INVID Stockholm AB.

Om företaget

INVID Gruppen AB är en proaktiv och rådgivande IT-partner som erbjuder tjänster och produkter inom fem fokusområden; affärssystem och beslutsstöd, datacenter och kommunikation, drift och moln, paketerade applikationer samt produktförsörjning. INVID har erfarenheter som sträcker sig bort till slutet av 1990-talet när det gäller att leverera flexibla och säkra molntjänster i form av drift av lösningar i sina egna driftshallar. Företagets ambition är att agera lokal, trygg och förtroendeingivande IT-partner med resurser att växa tillsammans med sina kunder. Du tillhör ett team om åtta IT konsulter med placering i kontoret i Sickla alternativt ute hos kund.

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-konsult arbetar du med serverbaserade lösningar och IT-infrastrukturer. Du ansvarar för att driva kunders miljöer och hjälper på så sätt till att förbättra deras verksamheter. Din goda kunskap kring Microsofts systemmiljöer samt HP:s lagrings- och serverprodukter gör att du självständigt kan driva kunders driftsmiljöer framåt. Vidare ansvarar du för kundkontakt och administration. Du arbetar i huvudsak med kunds driftmiljö från kontoret i Sickla men också ute hos kund.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning • Certifieringar inom Microsoft och HP • Mycket god kunskap om Office 365 och Microsoft 365 • Erfarenhet av nätverk, switching och routing • Erfarenhet av säkerhet och brandväggar INVID Stockholm behöver nu stärka upp sitt lag med ytterligare en kompetent medarbetare och söker därför en lyhörd, nyfiken och ödmjuk konsult med Microsoft-inriktning. För att lyckas i rollen som IT konsult är du självgående och driftig i den bemärkelsen att du får saker att hända och ser möjligheter istället för hinder. Du är duktig kommunikativt och är van vid att förklara teknik på ett förståeligt sätt. Eftersom du i rollen stundvis arbetar med komplexa processer är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Slutligen är du prestigelös och en person som hugger tag där det behövs.

Övrig information

Start: Omgående Plats: På kontoret i Sickla alternativt hos deras kunder Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: it, itkonsult, microsoft, hp, nätverk, switching, routing, säkerhet, brandväggar, sickla, stockholm

Referens

2836101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till