Jobbet IT Helpdesk tekniker med fokus på Linux har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT Helpdesk tekniker med fokus på Linux publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2756

VILKA ÄR VI?
Axis uppfann världens första nätverkskamera 1996. Vi har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar och levererat en rad banbrytande produkter. Vi ser nu fram emot att bana väg för många fler! Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Just nu söker vi en IT Helpdesk tekniker med fokus på Linux till vårt huvudkontor i Lund.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
Axis är ett växande företag med över 3250 anställda runt om i världen och våra IT-system är viktiga verktyg när vi skalar vårt bolag. På IT Helpdesk levererar vi intern IT support med hög kvalitet och kunskap kring våra tjänster och system. Du kommer ingå i ett prestigelöst team som består av öppna och härliga människor som brinner för IT och service. Du kommer till exempel att jobba med:

 • Support via ärendehanteringssystem, telefon, remote, onsite och besökare
 • Installation, konfiguration och leverans av datorer
 • Felsökning och problemlösning
 • Administration i katalogtjänster (AD)
 • Hantera inköp kring datorer och kringutrustning
 • Skapa och underhålla dokumentation

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet samt en utbildningsbakgrund inom Linux eller motsvarande arbetserfarenhet. Vi vill att du ska veta vad gott bemötande är och att du i vårt gäng, också är en glad, social och positiv själ som såklart är bra på att planera, samarbeta och prioritera. Du inspireras av att använda teknik för att lösa problem. Du är en person som tycker om att utmana dig själv och prova nya saker. Du har en positiv attityd (säger ja först och frågar därefter om förutsättningarna) och vill gärna hjälpa dina kollegor, precis som du själv kan be om hjälp när det behövs.

Vi tror att du har:

 • Avancerad kunskap om Linux OS, främst Debian och Ubuntu
 • Kunskap kring CFEngine
 • Erfarenhet från ärendehanteringssystem
 • Kunskap och förståelse för TCP/IP
 • Erfarenhet från att arbeta i Active Directory
 • Grundläggande Mac och Windows kunskap
 • Ett pedagogiskt tillvägagångssätt, både via tal och skrift
 • Erfarenhet av arbete i en supportorganisation är meriterande.
 • För rollen krävs god svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en internationell miljö, en arbetsplats med kompetenta och dedikerade kollegor där våra slutanvändare hela tiden skapar nya utmaningar och ger oss nya kunskaper. Vi vill lova att det är intressant här, vi tycker att våra slutanvändare är världens mest spännande och vi möter alla på bästa sätt. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

HUR ÄR DET ATT ARBETA PÅ AXIS?
Öppenhet pratas det om i många företag men på Axis är det en del av vår kärna. Vår största tillgång är förmågan att samarbeta. Vi vet att bra idéer kan komma när som helst och var som helst och därför uppmuntrar vi alla att bidra och vara innovativa. Är du en person som gillar att vara med där det händer, göra skillnad och bidra till att putta vår värld en bit i en positiv riktning kommer du att känna dig hemma hos oss. Vi jobbar hela tiden aktivt med vår kultur - där laganda, lika möjligheter för alla och att ha roligt är viktiga delar.

Vi vill att du ska trivas med att jobba hos oss och därför erbjuder vi förmåner såsom flexibel arbetstid, morgonfika varje dag, fredagskaka, bonusprogram, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och din alldeles egna Axis-cykel, för att nämna några.

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Katarina Persson på 046 272 1328.

Referens

2331825

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till