Jobbet IT Business Partner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT Business Partner publicerad av Axis Communications

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2206

VAD ÄR AXIS?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Just nu söker vi en IT Business Partner till vårt E-Business Partner Office (EPO) inom vår globala IT organisation.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
EPO är i uppbyggnadsfas och kommer att bestå av ett antal IT Business Partners med det övergripande ansvaret att etablera och upprätthålla IT som en strategisk affärspartner. Därav finns det stora möjligheter för Dig att påverka organisationens utformning och målsättning.

Som IT Business Partner arbetar Du med strategisk rådgivning och vägledning av olika IT-initiativ, tillsammans med ledning och beslutsfattare från IT och verksamhetsområden. I rollen så har du ansvar att kommunicera beslut, prioriteringar och relevant information angående verksamhetsområdens olika förfrågningar, projekt och initiativ.

Du kommer att samarbeta med nyckelpersoner och andra intressenter inom våra verksamhetsområden. Ditt fokus är verksamhetsnyttan, stödja i nya initivativ och driva innovation tillsammans med verksamheten och IT. Som IT Business Partner förväntas du förstå verksamhetens affärsprocesser och utmaningar, ha övergripande kunskap om olika IT lösningar och system vi har idag för att stödja verksamheten, men även hålla dig uppdaterad i teknik och strategitrender. Detta för att skapa möjlighet att arbeta tillsammans med verksamheten på ett proaktivt sätt och att dela kunskap rörande tekniska risker och möjligheter.

Som organisation arbetar vi löpande med förbättringar som syftar till att vi skall arbeta smartare tillsammans och få större utväxling på vår samlade kunskap, men även med att utvärdera nya lösningar och innovationer. Som medlem i EPO har du långtgående möjligheter att både påverka och aktivt delta i detta arbete.

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker en senior person med bred IT- och ledarskapskompetens, gärna med bakgrund som IT Business Partner, Business Relationship Manager eller motsvarande. Du har god förståelse för affärsstrategier och affärsprocesser och är van att befinna dig i och driva förändring. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda förändrings- och IT-strategiska projekt. Som person är du engagerad, diplomatisk, lösnings- och kundorienterad, strukturerad och professionell. Du har lätt för att kommunicera med olika sorters människor på olika nivåer i ett företag, du är av naturen lyhörd och drivande. Rollen kräver även att du kan uttrycka och formulera dig väl såväl i tal som i skrift, på både svenska och engelska.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Kerstin Nirvald, på telefon +46 46 272 1800

Skicka din ansökan senast den 18-03-25. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Referens

2020597

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Studerande butikspersonal sökes! Malmö StudentConsulting
Extrajobb i showroom för byggvaruhus! Malmö StudentConsulting
Leveransplanerare till Lantmännen Malmö Academic Work
Affärsinriktad Konsultchef Helsingborg Palm & Partners Bemanning
Ingenjör Malmö Malmö Stad
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB
Chaufför - Landskrona Landskrona Derome Byggvaror
Utvecklare Lund Bravura
Licensansvarig Malmö Malmö Stad
IT-säkerhetsspecialist Malmö Malmö Stad
Behandlingsassistent natt Malmö Malmö Stad
Stödassistent 75% natt Malmö Malmö Stad
Familjehemssekreterare Malmö Malmö Stad
Dynamics AX - Consultant Malmö Nigel Frank International
Junior Mechanical Designer Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).