Jobbet IT arkitekt / .NET Core utvecklare till Skandia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT arkitekt / .NET Core utvecklare till Skandia publicerad av Ada Digital

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med arkitektur och utveckling i .NET Core på ett bolag där du får göra skillnad? Välkommen till Skandia, Stockholm!

Nu har du som utvecklare inom .NET Core möjlighet att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för våra affärskritiska system inom området Risk och Hälsa. Här kommer du få möjlighet att tänka långsiktigt och arbeta proaktivt, vara med och fatta beslut och implementera nya lösningar.

Vi söker dig som antingen är mjukvaruarkitekt eller erfaren utvecklare och som vill ta steget vidare till en roll som mjukvaruarkitekt inom ett expansivt området på Skandia!

VI ERBJUDER DIG

  • Spännande tekniska utmaningar inom ett expansivt område med stort fokus på digitalisering
  • Härliga kollegor med ett genuint intresse för att testa ny teknik för att kunna bygga enkla och hållbara lösningar
  • Löpande innovationsarbete och Hackathon
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • En arbetsplats som präglas av öppenhet och högt i tak

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att jobba med affärskritiska system inom området Risk och Hälsa. Här kommer du få sätta dig in i komplex affärslogik och samtidigt jobba nära koden som systemutvecklare. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara:

  • Ansvara för frågor rörande arkitektur och design
  • Stötta ditt team i frågor gällande ramverk, design och implementationer
  • Nyutveckling i .NET Core

Du kommer att delta i ett arkitektforum tillsammans med andra Mjukvaruarkitekter på Skandia. Du kommer även ha ett tätt samarbete med vår Scrum Master, Lösningsarkitekt och Produktägare från affären.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och kommer att ingå i ett av teamen inom området Risk och Hälsa som idag består av 9 personer. Ditt närmaste team består av Utvecklare, Produktägare, Scrum Master och Testare.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, sprint review, demo och retrospektiv.

Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas hos oss ser vi att du är en erfaren .NET-utvecklare. Du har tidigare jobbat med frågor rörande arkitektur och vill gärna fortsätta med detta och samtidigt jobba nära koden. Du är kommunikativ och trivs i en ledarroll där du får stötta dina kollegor och ansvara för att driva ert arbete framåt. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

C8B671CCC2CD493DBCDF14B45DE9EFB8

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till