Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT application support M3 till Fristads AB, Borås / Viared jobb i Borås på Masterhelp Jobb

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT application support M3 till Fristads AB, Borås / Viared på Masterhelp Jobb

IT application support M3 till Fristads AB, Borås / Viared

Masterhelp Jobb Borås, Västra Götalands län Heltid

IT application support M3

Nu söker vi en grym kollega till vårt team på IT. Vi behöver förstärka vårt team inom ERP-support, primärt M3.

Fristads rullar ut M3 på alla säljbolag och du blir en viktig del i denna resa. 

Våra värderingar; Passion, Enkelhet, Tillsammans, Prestation är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt. En viktig del i vår affärsmodell är hållbarhet och vi leder sedan länge utvecklingen inom hållbarhet och miljö inom textilbranschen. 

Rollen
IT avdelningen på Fristads har ansvar för förvaltning, support och vidareutveckling av våra gemensamma IT applikationer inom områdena ERP, integrationer, Lager & VAS, ECOM, CMS, PIM, Produkt & kvalité, CRM. Som applikationsförvaltare agerar du 2nd line support för slutanvändare, övervakar applikationer, samt utbildar användare i applikationerna. Vi har idag ett fantastiskt team på IT bestående av 16 personer.

Din Profil / Personliga egenskaper 
Du brinner för support och IT applikationer. Du är ödmjuk, målmedveten, analytisk och kreativ. Du gillar att jobba i grupp men kan jobba självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid urval. 

Din bakgrund 
Du har jobbat med IT applikationer, har minst 3 års erfarenhet av ett eller flera ERP. Meriterande är M3. Vi ser gärna att du tidigare att du jobbat med support i olika affärsprocesser.

Du kommunicerar väl på svenska och engelska.

 Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en viktig roll i ett team med stor arbetsglädje och i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Som anställd på Fristads kommer du arbeta på ett marknadsledande företag som leder utvecklingen inom hållbarhet och miljö i branschen.    

Placering
Du kommer att arbeta i vårt nybyggda moderna huvudkontor i Viaredstrax utanför Borås. På grund av rådande Covid -19 restriktioner kan du även komma att arbeta på distans hemifrån efter genomförd introduktion.

Anställningsform
Tillsvidaretjänst som inleds med en 6 månaders visstidsanställning

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta IT Director Sara Carlsson [ Email address blocked ] +46 702 140733.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! 

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. 

Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på [ Link removed ]

Sökord: affärssystem, applikationssupport, support applikation, it-support, superuser, super user

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: eb70c2eededc4aa1bdca2339c62f8f