Jobbet IT-tekniker till Vattenfall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker till Vattenfall publicerad av Academic Work

Full-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vattenfall IT:s målsättning är att ha en effektiv IT-organisation med fokus på flexibilitet och digitalisering, samtidigt som de levererar säkra och stabila tjänster. Vill du utvecklas inom IT samtidigt som du bidrar till Vattenfalls vision att bli fossilfria inom en generation? Då är du välkommen att söka! Vi går igenom ansökningarna i den ordning de kommer in och kommer att jobba snabbt i denna process, varav du ökar dina chanser genom att söka tjänsten snabbt.


Om tjänsten
Under 2020 kommer de lokala Service Desk-teamen för Ringhals, Forsmark och SKB att slås samman till en Service Desk som stödjer alla tre licenshavarna. Den del av Vattenfall som jobbar med kärnteknisk verksamhet, ställer högre säkerhetskrav på sina IT-leverantörer och därför finns det en separat del av Vattenfall IT som benämns Nuclear Operations.

Du erbjuds

• Möjligheten att forma den kommande nukleära Service Desken på Vattenfall
• Ett nära samarbete med kärnkraften på Vattenfall
• Kontinuerlig kompetensutveckling
• Kunniga IT kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba brett inom IT, med olika typer av komponenter så som PC, skrivare, mobiltelefoner, programvaror, servrar och databaser. Du kommer främst att arbeta i en Windowsmiljö med produkter som t.ex. Active Directory, SCCM och Exchange. Du tar emot ärenden i systemet BMC Remedy där du sköter dataadministration, ofta kopplat till olika behörigheter och licenser. Vidare kommer du också att hantera administration av affärssystemet SAP. Du kommer att arbeta enligt ramverket ITIL.

Du kommer till exempel att:

• Hantera olika typer av standardiserade- och icke-standardiserade IT-ärenden
• Analysera och lösa såväl enkla som mer komplexa fel genom att följa de implementerade processerna
• Bidra till kontinuerlig förbättring av det dagliga arbetet genom att delta i olika projekt och uppdrag
• Identifiera, diagnostisera och lösa problem tillsammans med övriga supportteam

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en gymnasieexamen, gärna inriktad på IT/teknik
• Har goda kunskaper i båda svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på de språken

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i de system och mot de produkter som Vattenfall IT använder.

Främst kommer vi att gå efter hur du är som person, varav vi söker dig som har ett genuint intresse för IT och ny teknik! Du känner en stolthet i att hjälpa andra och vill ständigt utvecklas, samtidigt som du ser ett värde av att dela med dig av din kunskap. Vi tror att du är en lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer samtidigt som du trivs med att arbeta individuellt och kan ta egna initiativ.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll, säkerhetsprövningssamtal och drogtest.

• Start: Omgående, så snart säkerhetskontroll är genomförd. Kontrollen tar cirka 6 - 8 veckor.
• Omfattning: Heltid
• Placering: Forsmark
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Referens

15046006-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till