Jobbet IT-tekniker till TF Bank har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker till TF Bank publicerad av Effektiv

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Borås

Arbetsbeskrivning


Vill du vara en viktig funktion hos en global bank i en stark expansionsfas - mitt i stadens kärna. Nu kan du omvandla tanken till verklighet. Ta chansen och bli en av TF Banks IT-tekniker i Borås.

Om vår kund
TF Bank grundades i Borås 1987 som kreditmarknadsbolag och har sedan start uppvisat mycket positiva resultat och stabil tillväxt. Sedan 2012 har TF Bank Banktillstånd från Finansinspektionen att bedriva bankverksamhet. I juni 2016 börsintroducerades TF Bank på Nasdaq Stockholm. Hösten 2018 flyttade huvudkontoret in i nya fräscha lokaler i Pallashuset centralt i Borås. Mer information om företaget finns på www.tfbankgroup.com

Dina arbetsuppgifter
Rollen som IT-tekniker Azure och säkerhet är bred och inspirerande med det primära fokuset på IT-säkerhet och molntjänster, du ställs dagligen inför en mängd olika tekniska uppgifter även i närliggande områden. Du får använda hela din problemlösningsförmåga och erfarenhet då du dagligen arbetar nära affärsverksamheten.

Rollen innebär bland annat:
• Dokumentation av rutiner, lösningar, guider och instruktioner
• Stödja utveckling av IT-lösningar för affärsverksamheten och delta vid genomförande av nya projekt och installationer
• Ingå i projekt både ur ett lokalt och europeiskt perspektiv

Du ingår i ett team på fyra personer och rapporterar till IT Operations Manager.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll och som är serviceinriktad, pedagogisk och inser vikten av att möta användarnas behov för att lösa just deras problem. Som sökande har du goda kunskaper om Azure, IT-säkerhet och informationssäkerhet, vi ser också att du har kunskap om nätverk och kringutrustning.

Kunskaper i MS Office-paketet och Windows 10 ser vi som en grundförutsättning och det är meriterande om du har kunskap och vana med ärendehanteringssystem. Du har utöver detta också kunskaper inom Powershell samt erfarenhet av ITSM (till exempel ITIL), det är meriterande om du har erfarenhet från agila arbetsmetoder.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du erbjuds en utvecklande roll i dubbel bemärkelse, frihet under ansvar och får komma in i ett bolag med stark expansion. Gillar du att arbeta självständigt, globalt, fartfyllt och där du får vara i en drivande funktion. Då har vi förmodligen en matchning.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella Albertsson, [ Email address blocked ] eller Jens Lindroth, [ Email address blocked ]

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Referens

2177

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till