Jobbet IT-tekniker till Midsummer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker till Midsummer publicerad av Skill

Heltidsanställd
Järfälla kommun

Arbetsbeskrivning


Midsummer behöver förstärka sin IT-avdelning med en IT-tekniker. Har du erfarenhet av MS Win och Linux, är redo för nästa utmaning och vill arbeta i en internationell och expansiv miljö? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Midsummer är ett ungt snabbväxande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 80 anställda och säljer allt på export.

Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på Midsummer kommer du att arbeta med persondatorer, servrar och annan kringutrustning. Teamet består av två kollegor som du har ett tätt samarbete med. Dina arbetsuppgifter kommer vara installation av operativ/mjukvara på datorer, installera hårdvara, hjälpa till med mjukvara samt hjälpa användare med allehanda PC problem.

Din profil
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av en roll som IT-tekniker. Det är meriterande om du även tidigare arbetat i Linux. Som person är du öppen och tillmötesgående, vilket är en förutsättning då en stor del av rollen handlar om support gentemot användare. Det är viktigt att kunna se användarna och möta dem med förståelse för deras tekniska problem.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Elin Östlund, elin.ostlund@skill.se Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3737

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till