Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

It-tekniker till kund i eskilstuna jobb i Eskilstuna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
It-tekniker till kund i eskilstuna på Randstad AB

It-tekniker till kund i eskilstuna

Randstad AB Eskilstuna, Södermanlands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som It-tekniker med uppdrag hos kund i Eskilstuna. I rollen kommer du att arbeta med ärenden inom IT. Är du serviceinriktad, en problemlösare som vill försätta att utvecklas inom IT? Sök tjänsten idag!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.ansvarsområde.

Huvudsaklig arbetsuppgift kommer att vara att säkra en stabil IT miljö genom att föreslå och jobba med förbättringar, underhåll och problemlösning. Installation, uppdatering och support av IT-hårdvara ingår i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta med att ge support till verksamheten vid användning av applikationer och tjänster. Du bidrar till underhåll och drift av våra slutanvändare och tjänster på plats.
Du förväntas också bidra till fortsatta digitalisering, driva implementation av ny teknik och att ta in och dela ny kunskap med andra.


arbetstider.

Heltid med uppdrag fram till årsskiftet. Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00 


kvalifikationer.

Vi söker dig med högskoleexamen inom IT eller arbetslivserfarenhet från liknade arbete. Du behöver kunna svenska och engelska i tal och skift. Det är meriterande om du har kunskap i AX2009, Op365 samt Annatas. 

Vi söker dig som är självgående och stresstålig. Vi ser även att du är en riktigt vass problemlösare som gillar att analysera problem för att lösa ärendet. I rollen är det viktigt att du är duktig på att kommunicera på ett bra sätt samt är en bra lyssnare och serviceinriktad. Det är viktigt att du har en positiv inställning och kommer in i rollen med entusiasm och energi.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.erfarenhet.

Arbetserfarenhet som It-tekniker 3-4 år


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emma Bergvall, konsultchef, [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

It-tekniker till kund i eskilstuna
Randstad AB Eskilstuna Deltid
Tysktalande supporttekniker i Solna
Randstad AB Solna Deltidsanställd
Maskinoperatör
Randstad AB Uppsala Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201350869