Jobbet IT-tekniker till kommande uppdrag i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker till kommande uppdrag i Malmö publicerad av Dfind IT

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som IT-tekniker där du varje dag får chansen att visa vad du går för och utveckla din kompetens? Vi på Dfind IT söker just nu duktiga IT-tekniker till kommande uppdrag i Malmö!

Som IT tekniker kommer du ha ansvar för att den dagliga driften fungerar som den ska. Du kommer att felsöka, testa nya produkter, installera och anpassa datorer som sköter kommunikationen i nätverket. Att informera, ge stöd och supportera användarna kommer bli en del av ditt vardagliga arbete. Du kommer bli en del av ett litet men kompetent team som varje dag ger sitt yttersta för att tekniken ska fungera som den ska och få användarna till att känna en trygghet i detta.

Vi söker nu personer som kan hjälpa till rent tekniskt men kan även få användarna att känna sig väl bemötta. Att ha ett bra servicetänk är av största vikt då du kommer fungera som stöd och informera användarna om förändringar och nyheter. Att arbeta som IT tekniker är både spännande och meriterande, är du den vi söker?

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning. Du kommer vara anställd av Dfind IT och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du, efter ca 6 månader, ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Krav:

  • Du har relevant utbildning inom IT
  • 1-3 års yrkeserfarenhet inom IT-support
  • Goda kunskaper kring datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
  • Goda kunskaper i Windows 10.
  • God erfarenhet och vana av att arbeta i ärendehanteringssystem
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och och skrift
Vem är du?
Vi söker dig som är har arbetat som IT tekniker innan och vill fortsätta utvecklas inom området. Du har ett stort teknikintresse och brinner för problemlösning. Du är även en teamplayer med ett stort engagemang i arbetet. För att lyckas i rollen ser vi att du är ambitiös, lyhörd och ser alltid till att användarna känner sig väl bemötta!

Ansök nu!
Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta My Kellner på my.kellner@dfind.se eller 0703709688. Välkommen med din ansökan!

Hos Dfind IT blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Uppdragsgivare: Dfind IT
Ort: Malmö
Omfattning: Heltid

Referens

201184045

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till