Jobbet IT-tekniker till framtida uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker till framtida uppdrag publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär inom IT? Kanske tog du examen eller studenten nyligen, eller har jobbat några år men känner att det är dags för nästa steg?

Information om uppdraget:

Vi söker framtidens talanger för våra kunders räkning! Vi samarbetar idag med såväl stora som små företag inom IT-branschen som ständigt söker nya IT-talanger i Göteborgs-regionen. Hos oss kan du hitta nästa steg i karriären!

Vi söker dig som vill arbeta som IT-tekniker, nätverkstekniker, support-tekniker eller liknande i första hand. Våra kunder söker kandidater med olika kunskapsområden och erfarenheter.

Vi söker kandidater till både konsultuppdrag och rena rekryteringar på heltid. Uppdragen börjar löpande och har vanliga kontorstider som regel.

Detta söker vi:

Är du serviceminded, pedagogisk och hjälpsam? Har du utbildning inom IT eller är generellt intresserad av IT/teknik? Ja men då så!

Lämna din intresseanmälan genom att registrera ditt CV så kontaktar vi dig för en avstämning när vi har ett passande uppdrag!

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser?
Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45820

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till