Jobbet IT-tekniker till first line support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker till first line support publicerad av Centric Professionals AB

Heltidsanställd
NORRKÖPING
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

En av Centrics kunder i Norrköping behöver utöka sin first line support med en tekniker. Det är en stor verksamhet med många användare. Nu söker vi dig som trivs med att hjälpa användare med deras IT-problem. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ta emot ärenden via telefon, e-mail och via ärendehanteringssystemet. I rollen som supportekniker får du ta ett stort ansvar och det är viktigt att du trivs med att arbeta kundorienterat. Frågorna kan exempelvis innefatta allt från enklare kontohantering till serverrelaterade ärenden. Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att - när kunden har kört fast så kommer du med en lösning! Detta ger dig möjlighet att vara kreativ och urskilja den bästa lösningen för det specifika ärendet.

Din profil
 • Minst 1 års erfarenhet som supporttekniker i en stor och komplex IT-supportmiljö
 • Gymnasial utbildning/ Övergripande IT-kunskap
 • God pedagogisk förmåga
 • God och tydlig svenska i både tal och skrift
 • God kommunikativ förmåga
 • Windows
 • Microsoft Office
 • Klienthantering
 • Fjärrstyrning
 • Felavhjälpning/felsökning gällande datorer, skrivare och mobila enheter
 • Active Directory och kontohantering

För att lyckas i rollen som supporttekniker ser vi att du är en problemlösare som trivs med kundkontakt, är engagerad och ansvarstagande. 

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, support, supporttekniker, support-tekniker, first line, 1st line, helpdesk, service desk, konsult, Consultant, data, IT technician, Norrköping.

Referens

1538382571116

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till