Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-tekniker till Cicero Fonder AB! jobb i Stockholm på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-tekniker till Cicero Fonder AB! på Amendo Bemanning

IT-tekniker till Cicero Fonder AB!

Amendo Bemanning Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en lösningsorienterad och bred IT-tekniker till Cicero Fonders backoffice-avdelning. I tjänsten så kommer man att ansvara för att utveckla och effektivisera verksamhetens flöden mellan förvaltning och backoffice. Man kommer att vara den som har kontakt med IT-leverantörerna samt underhålla och utveckla bolagets hemsida. Du kommer också sköta dataflödet mellan deras Front- och Backoffice system samt arbeta med olika hjälpmedel för marknadsdata till deras värderingssystem. 

Du kommer även att vara IT-stöd internt till förvaltningssidan och marknadssidan. Det kommer även att förekomma utveckling och programmering i projekt internt i den här tjänsten.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi tror att du är en driven, självständig och hjälpsam person som har ett intresse för aktie- och kreditmarknaden. För att lyckas i rollen ser vi att man har en bra förståelse för finansiella branschen, tidigare programmeringserfarenhet och en bred IT kunskap. Man ska gilla att arbeta självständigt, ha en egen drivkraft och ha lätt för att se vad som behövs göras. 

  • Erfarenhet av Bloomberg och backoffice system är meriterande
  • Gedigen kunskap i Excel 
  • Programmeringskunskaper i Python, SQL och VBA

Du kommer att komma in i en tight organisation där man har en bra gemenskap och ett bra samarbete. Man sitter i ett öppet landskap på ett kontor på Sveavägen 24-26. 

Om företaget
Cicero Fonder, som startade för 21 år sedan, har alltid sett sig som ett alternativ till de stora fondbolagen. Cicero Fonders uppdrag är att leverera bra avkastning till sina kunder baserat på hållbara investeringsalternativ. Deras unika faktorförvaltning screenar fram bolag med stabila, lönsamma kvalitetsbolag vilket skapar förutsättningar för en god värdeutveckling på lång sikt. De erbjuder dessutom ett antal indexprodukter som ett komplement till deras aktivt förvaltade fonder.

Deras affärsidé är att vara ett svenskt, oberoende, analysdrivet fondbolag med några få fonder med i huvudsak nordisk inriktning. För länder utanför Norden erbjuder vi ett antal blandfonder samt indexfonder på tillväxtmarknader. För närvarande är de 17 personer på Cicero Fonder och har ca 14,5 miljarder kronor under förvaltning i deras fonder. Läs mer här: [ Link removed ]

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt 
I denna rekrytering samarbetar Cicero Fonder AB med Amendo. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Persson på [ Link removed ] . Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-EP1

#ekonomi

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1386039-291631