Jobbet IT-tekniker till Brandförsvarsförbund Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker till Brandförsvarsförbund Stockholm publicerad av TNG

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du göra skillnad i en variationsrik vardag kommer trivas som IT-tekniker på Södertörns Brandförsvarsförbund.

Här blir du del av ett team och arbetar för ett säkert och tryggt samhälle där du gör skillnad. Som senior IT-tekniker får du en bred utmaning där verksamheten aldrig får stå still. Blir du tilltalad? Då välkomnas till en arbetsplats där olikheter tas tillvara och allas lika värde är självklart.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värderar du säkerhet, trygghet och förtroende? Södertörns Brandförsvarsförbund främsta uppgift är att förhindra att bränder och andra olyckor inträffar. Tillsammans med engagerade och omtänksamma kollegor jobbar du mot en tydlig vision - ett tryggt samhälle där inga olyckor inträffar. Verksamheten jobbar med räddningstjänst och kommunala säkerhetstjänster för 10 kommuner i framförallt södra delarna av Stockholms län.

Som IT-tekniker erbjuds du en bred roll där du jobbar med hela tekniska miljön från användarsupport, till serverdrift och verksamhetsspecifika system. Du blir involverad i allt som rör IT-miljön i en organisation som aldrig får stå stilla.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-tekniker kan du vänta dig en varierande vardag. Du blir en del av en organisation där kollegor är hjälpsamma och omtänksamma – vilket också är förväntningar som finns på dig. Du kommer därför hantera såväl enklare uppgifter som komplexa ärenden. Du kommer bland annat:

  • Jobba i en 24/7-verksamhet med de krav som kommer med det
  • Supportera medarbetare med behörigheter och rättigheter i system
  • Supportera organisationens alla områden inom de system som används från ekonomi till larmcentralen. Hålla löpande kontakt med systemleverantörer för planering och felanmälan
  • Managera organisations egna servermiljöer i VMware och se över backuper i MS SQL

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här jobbar du med frihet under ansvar och prioriterar utifrån vad som är mest kritiskt för verksamheten. Du jobbar med många kontaktytor som hos samarbetspartner av såväl driften utanför kontorstider, systemleverantörer eller andra räddningstjänster och brandförsvar. Som IT-tekniker kommer du också arbeta på alla våra brandstationer så du bör uppskatta både informella och formella möten med kollegor i organisationen.

Inom Södertörns brandförsvarsförbund finns ca 500 anställda. På huvudkontoret i Vårby där du jobbar på finns ca 40 kollegor. Organisatoriskt tillhör du IT-avdelningen som består av 3 personer som tillsammans ansvarar för hela organisationens IT. På arbetsplatsen råder en säkerhetsklassning nivå 3. Arbetstiderna är 07.30-16.30 måndag – torsdag samt 07.30-15.00 på fredagar, flextid tillämpas.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som IT-tekniker. Du behöver ha god kunskap om såväl hård- och mjukvara samt nätverk, servermiljöer. Då fokus för rollen snabbt kan ändras behöver du besitta en naturlig ansvarskänsla och flexibilitet. Du behöver också kunna hantera flera parallella uppgifter samtidigt då rollen stundtals kräver det. Förutom detta tror vi att du är en social person som trivs, och är intresserad av att hjälpa andra i sin vardag. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, samt B-körkort.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E0C702B2DEA74D1F84FB44940921F848

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Drifttekniker Linux och säkerhet till Stockholmskontoret Stockholm p4it Search and Recruitment AB
Office365 Service Manager Stockholm Wise IT
IT-TEKNIKER MED AMBITION! Stockholm Academic Work
Windows drifttekniker till Com Hem Stockholm p4it Search and Recruitment AB
Servicetekniker till Q-Free Solna Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.