Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-tekniker till bolag i Umeå jobb i Umeå på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-tekniker till bolag i Umeå på Randstad AB

IT-tekniker till bolag i Umeå

Randstad AB Umeå, Västerbottens län Deltid


arbetsbeskrivning.

Randstad söker nu IT-tekniker för ett konsultuppdrag hos vår kund i Umeå. Är du en lagspelare med fokus på service som också har ett intresse för IT? Då är detta uppdraget för dig! Vi ser fram emot din ansökan. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Du kommer att arbeta med att ge support och felavhjälpning av den lokala PC-miljön, främst via telefon. Arbetet kan även innefatta andra uppdrag inom arbetsplatssupport vid behov.  


arbetstider.

Arbetstid: Heltid dagtid med start omgående. Uppdraget är tidsbegränsat till och med 2022-03-31 med chans till förlängning. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med goda kunskaper inom Windowsoperativet. Eftersom du i rollen kommer arbeta mot många olika typer av kunder så är det en förutsättning att du tycker om att arbeta med människor och tillsammans med andra. För att trivas i rollen så tror vi att du är en lagspelare som uppskattar rutiner och som har förståelse för både dina kunder och kollegors olika situationer. Har du tidigare arbetat i en kundsupport ses det som meriterande. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2021-09-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Berglund, konsultchef, [ Link removed ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358363