Jobbet IT-tekniker som söker nästa steg i sin karriär har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker som söker nästa steg i sin karriär publicerad av Poolia

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning


Är du redo för nästa steg i din IT-karriär? Då hittar du din möjlighet här! Vi söker nu två It-tekniker för ett kommande uppdrag i Umeå. Urval sker löpande så in och ansök redan idag, så att du inte missa den här chansen !

Om tjänsten
I rollen som IT-tekniker kommer du tillsammans med ett IT-team arbeta nära den operativa verksamheten för att kunna säkerställa IT-utrustningen under industrins drifttimmar. Du erbjuds ett varierande arbete med möjligheter att utvecklas både på det tekniska planet och det personliga. Rollen kommer anpassas efter din kunskapsnivå där du får ta dig an enklare ärenden från början och successivt kliva in i mer avancerade ärenden om du inte redan är en erfaren IT-tekniker. Du kommer vara en del av ett seniort team finns det ett stort kunskapsutbyte och möjlighet att få stöttning när du behöver. Kvalitet och kontinuerlig förbättring ur ett LEAN-perspektiv är ett arbetssätt som genomsyrar avdelningens arbete. Arbetstiderna kan vara varierande med skiftgång. Arbetsuppgifterna som IT-tekniker handlar om att ta emot ärenden från driften och lösa dessa problem både på plats eller via dator/telefon. Exempel på sakliga arbetsuppgifter är: • att genomföra förebyggande underhåll • 2nd line support • konfigurera och installera utrustning och applikationer • support och felsökning.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik, en nyfikenhet som driver dig framåt samt en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som IT-tekniker On-site, men även erfarenhet inom 1st eller 2nd line support är meriterande. För att klara dom tekniska kraven som tjänsten ställer så ser vi att du har en passande universitets utbildning inom IT / Nätverk eller liknande i grunden.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Referens

57666

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till