Jobbet IT-tekniker sökes till Sportamore har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker sökes till Sportamore publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du studerat systemvetenskap eller har ett brinnande IT-intresse? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en It-tekniker till Sportamore. Företaget är en väletablerad online sportbutik som söker tillökning till deras växande IT enhet.

Som IT-tekniker kommer du ingå i företagets IT team där arbetstiderna kommer vara kontorstider. Arbetsuppgifterna kommer bestå i:

- teknisk support internt framförallt via mail och telefon.
-Arbeta nära systemutvecklare på den tekniska avdelningen och representera IT Service Desk på ett professionellt sätt, med lämplig IT-kompetens, serviceorienterat arbetssätt och god inställning till alla användare och kollegor.
-ärendehanteringen kommer att ske i systemet Gira men man kommer även att arbeta mycket med problemlösning och effektivisering av företagets eget utvecklade system. Arbetet kommer att genomföras i tätt samarbete och kommunikation med övriga enheter på teknikavdelningen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och innebär att man kommer bli anställd av Student Consulting och sedan uthyrd till Sportamore. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Till rollen söker vi dig som är en social lagspelare, besitter god servicekänsla och har ett stort IT-intresse. Vi ser gärna att du precis tagit examen i systemvetenskap eller att du hunnit samla på dig 1–2 års erfarenhet av IT-branschen och är hungrig att lära dig mer. Det är viktigt att du är både logisk och pedagogisk för att på bästa möjliga vis kunna assistera dina kollegor och användare.
Rollen kräver att du är duktiga på problemlösning att du trivs i miljöer där högt tempo och stort ansvar är centrala delar av arbetet. I rollen som It-tekniker finns stor möjlighet att påverka organisationen och att utvecklas och växa inom företaget.

Om arbetsgivaren:

Sportamore är Nordens största sportbutik online. Deras affärsidé bygger på att erbjuda marknadens bredaste varumärkesportfölj, djupaste utbud samt kunna erbjuda bästa tänkbara service. Deras idé är enkel, så länge de inte startar fysiska butiker kan de istället koncentrera sig på att välja de absolut bästa varorna på marknaden och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa villkor.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41091

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Förvaltningsledare IT Stockholm Sollentuna Kommun
Drifttekniker med kundansvar Stockholm Total Resurs AB
Självgående IT - Drifttekniker Stockholm Davvero AB
Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Stockholm Eventpersonal i Sverige AB
IT ENGINEER / IT ingenjör Stockholm Cleeven
C++ developer to Starcounter Stockholm Wise IT
Butikssäljare för Spabad i Stockholm Bromma HotSpring Massagebad AB
IT-jobb med boende i Stockholm Stockholm Centric
Supporttekniker Stockholm Thalamus
On-site tekniker till Atea Stockholm Bravura
Operatörer sökes till Cepheid i Solna! Stockholm Aditro Logistics
Student Stockholm Hilti
Konsultchef inom IT Stockholm Wise IT
Receptionister och administratörer till konsultuppdrag Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Supportjobb för IT-tjej Stockholm Centric
Lösningsorienterad kundtjänstmedarbetare till Fondab Stockholm MFEX-gruppen och Fondab
Teknisk Support till KG Knutsson AB Stockholm Rubino Rekrytering AB
IT-tekniker till ITS Nordic Stockholm Total Resurs AB
Kundservicemedarbetare till Easypark Stockholm Placera Personal

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).