Jobbet IT-tekniker sökes till Sportamore! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker sökes till Sportamore! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Eskilstuna
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du studerat systemvetenskap eller liknande och har ett brinnande IT-intresse? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en It-tekniker till Sportamore. Företaget är en väletablerad online sportbutik som söker tillökning till deras växande IT enhet.

I rollen som On-site tekniker kommer du arbeta som servicefunktion till vår lagerpersonal och får ansvar för lokal dator- och nätverksutrustning på vårt lager i Kjula. Dina arbetsuppgifter kommer vara:

-Klienthantering/support
-Felsökning av våra interna och externa lagersystem
-Driftsättning av datorer och skrivare
Grundläggande felsökning av nätverksutrustning och det trådlösa nätverk som kontrollerar våra lagerrobotar.

Vid behov av mer avancerad felsökning samarbetar du med vår teknikavdelning, dokumenterar vidtagna åtgärder och rapporterar resultat. Du kommer även bistå externa drifttekniker när de utför service av robotlagret. Du kommer rapportera till CTO.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och innebär att man kommer bli anställd av Student Consulting och sedan uthyrd till Sportamore. Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Till rollen söker vi dig som är en social lagspelare, besitter god servicekänsla och har ett stort IT-intresse. Du har samlat på dig 1–2 års erfarenhet av IT-branschen och är hungrig att lära dig mer. Meriterande med erfarenhet av nätverksadministration, enklare routing, VLAN
Det är också meriterande om du har erfarenhet av felsökning av trådlösa nätverk.
Det är viktigt att du är både logisk och pedagogisk för att på bästa möjliga vis kunna assistera dina kollegor och användare.
Rollen kräver att du är duktig på problemlösning att du trivs i miljöer där högt tempo och stort ansvar är centrala delar av arbetet. I rollen som It-tekniker finns stor möjlighet att påverka organisationen och att utvecklas och växa inom företaget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44276

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till