Jobbet IT-tekniker sökes till känt företag inom IT- och telefonilösningar! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker sökes till känt företag inom IT- och telefonilösningar! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för IT-området och lockas av ett arbete som IT-tekniker? Är du social och gillar att hjälpa till att lösa tekniska utmaningar? Då har vi ett spännande uppdrag för dig hos vår kund i Helsingborg!

Information om uppdraget:

I rollen som it-tekniker hos vår kund får du vara med och leverera it- och telefonkommunikations lösningar till företag. Det innefattar bland annat mobil, fast telefoni, växellösningar, support och drift av IT-miljöer. Du kommer att serva nuvarande men även nya företagskunder. Arbetet kommer att skötas från kontoret men även ute på kundens företag. Ett arbete hos vår kund erbjuder en öppen arbetsmiljö där man trivs bra med sina kollegor.

Tjänsten är på heltid, med arbetstider mån-fre kl. 8:00-17:00. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Uppstart är i slutet av juli och så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer hålls löpande så vi uppmuntrar dig som är intresserad av tjänsten att söka omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT samt gärna någon erfarenhet från IT-relaterat arbete eller utbildning. Vi ser därför gärna att du har läst en teknisk inriktning på gymnasiet alternativt högre utbildning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som tekniker eller supportmedarbetare, men det är inget krav.

Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett konsekvent professionellt bemötande. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som alltid erbjuder bästa tänkbara service. Du ska vara driven och ha en stark vilja att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. Ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43753

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till