Jobbet IT-tekniker sökes till ett expansivt företag i Skåne! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker sökes till ett expansivt företag i Skåne! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du ett par års erfarenhet inom teknisk support eller som IT-tekniker? Tycker du om att vara en teknisk spindeln-i-nätet? Brinner du för problemlösning och att hjälpa andra? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksamma inom entreprenad- och infrastruktursbranschen, och är del av en internationell koncern med huvudsätet utomlands. Bolaget är just nu i en spännande och expansiv fas, där då får möjligheten att utvecklas tillsammans med företaget.

I rollen som IT-tekniker är inte den ena dagen den andra lik. Ditt ansvarsområde omfattar allt ifrån företagets drift & nätverk, hårdvara, support samt företagets hemsida. Då företaget har anläggningar runtom i Skåne ingår även i ditt ansvar att förbereda den tekniska infrastrukturen på anläggningsplatserna så att entreprenadarbetarna kan utföra sitt arbete. Ärenden relaterade till Office, skrivare, inköp, m.m kan också dyka upp - det är i denna roll viktigt att du är orädd inför nya tekniska problem som kan dyka upp.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du utgår från huvudkontoret men då rollen innebär förberedelse på nya anläggningar så är körkort ett krav i tjänsten. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till vår kund. Du kommer bli anställd i en provanställning på 6 månader där avsikten är att du skall gå över i anställning till vår kund, om alla parter är nöjda, efter 6 månader.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett stort tekniskt intresse - att djupdyka i tekniska problem är något du genuint brinner för. Vi ser att du minst har 2 års erfarenhet i en liknande roll, men också att du är orädd inför att lära dig nya saker och att själv läsa på om så skulle behövas. Relevant utbildning är inte ett krav för tjänsten, men mycket meriterande. B-körkort och flytande kunskap i svenska samt god kunskap i engelska är krav i tjänsten.

Som person ser vi att du är pedagogisk, ansvarsfull och utåtriktad. Det är viktigt att du är social och har ett stort driv, engagemang och vilja att ge kunden bästa tänkbara service och lösning.

Låter det här intressant? Sök då redan idag, då vi arbetar löpande med urval!

Sökord: Tekniker, IT-tekniker, IT-support, Datatekniker, Teknisk Support, Onsite-tekniker, Problemlösning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49664

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till