Jobbet IT-tekniker sökes till direktrekrytering i centrala Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker sökes till direktrekrytering i centrala Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Lockas du av en självständig roll med frihet under ansvar? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT som drifttekniker eller support och trivs med ett jobb som innebär en varierad vardag med möjlighet att påverka? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som motiveras av att ta ett ägandeskap i dina arbetsuppgifter och som vill arbeta och utvecklas i en teknisk roll.

Vår kund arbetar med professionell rådgivning och förvaltning mot både företag, privatpersoner och institutioner. Företaget finns på flera ställen runt och i landet och söker nu förstärkning av en duktig IT-tekniker till kontoret i centrala Stockholm. Kunden arbetar med intern analys, förvaltning och produktionsutveckling med externa leverantörers produkter och tjänster för att anpassa bolagets rådgivning utifrån respektive kunds behov.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund och intervjuer sker löpande tills vi hittat rätt person för den här tjänsten.

I rollen IT-tekniker har du en rådgivande och supportande roll samt ett tekniskt ansvar för drift- och infrastruktur. Användarna du möter inom företaget kommer främst vara rådgivare men även kollegor inom exempelvis Back Office, trading och förvaltning som förväntar si den bästa möjliga support ifrån dig. Att kontinuerligt kontrollera och överse att användarna arbetar i en välfungerande teknisk miljö är andra viktiga ansvarsområden. Byte av serverhårdvara, mjukvarutester till telefoni och företagsnätverk är arbetsuppgifter som kommer att hanteras av dig. Du kommer operativt att arbeta inom Windows infrastruktur och nätverk samt med att administrera konton i Active Directory och Exchange.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som drifttekniker och/ eller IT-support. Du har goda kunskaper i Active Directory, Microsoft Exchange samt Microsoft server, nätverk samt klienter. Du har gärna en relevant eftergymnasial utbildning och du har god förståelse för vitalisering, IT-säkerhet och backuphantering. Du skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Som person är du en självgående person med ett stort tekniskt intresse. Du har lätt at ta dig an nya utmaningar och gillar att ha brett ansvar med stor variation i vardagen. Du är positiv och driven och vill sprida bra energi på arbetsplatsen!

Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42100

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.