Jobbet IT-tekniker med fokus på Citrix har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker med fokus på Citrix publicerad av Centric Professionals AB

Heltidsanställd
NORRKÖPING

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren IT-tekniker med erfarenhet av stora och komplexa IT-miljöer? Har du arbetat med både felsökning, drift och uppsättning av Microsoft-miljöer? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Centric söker för kunds räkning en Citrixtekniker med placering i Norrköping.

Arbetsuppgifter
I rollen som IT-tekniker jobbar du nära företagets infrastruktursgrupp som i dagsläget ansvarar för driften av kundens miljö. Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta i huvudsak med Citrixplattformen samt Microsoftinfrastruktur för vilka du felsöker och driftar. Du kommer även att sätta upp och utveckla både nya och befintliga Citrixmiljöer hos kund. Detta arbete sker både självständigt och i grupp.

Din profil
Formella krav
  • Gymnasial utbildning eller liknande med inriktning mot data/IT
  • 1-3 års erfarenhet av felsökning, drift och uppsättning  i Citrix
  • 1-3 erfarenhet av installation/drift/underhåll/felsökning av AD Miljöer
  • Erfarenhet av arbete på servernivå, föredragsvis i stor IT-miljö
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Personliga egenskaper
Det är även viktigt att du trivs att arbeta i en kundorienterad- och kundfokuserad organisation. Du gillar problemlösning och utför dina uppgifter med en känsla för noggrannhet. Då rollen innefattar såväl självständigt arbete som samarbete med andra är det viktigt att du kan driva ditt eget arbete och är social.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, Citrix, Citrix-konsult, active directory, drift, drifttekniker, konsult, Consultant, data, IT technician, Norrköping.

Referens

1539329571036

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till