Jobbet IT-Tekniker med erfarenhet av Linux har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-Tekniker med erfarenhet av Linux publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

På Intraphone arbetar man med IT-lösningar och mobilapplikationer, främst inom äldreomsorgen och är idag en ledande aktör på den svenska marknaden. Oavsett yrkesroll i företaget är man med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte. Detta genom fokus på att skapa kvalitet, trygghet och effektivitet inom verksamheter för att få mer tid till vård och omsorg. Nu kan även du bli en del av detta i din roll som IT-tekniker.

Academic Work söker nu för IntraPhones räkning en IT-tekniker med bred teknisk kunskap som vill fortsätta utvecklas.

Du blir en del av IntraPhones IT-avdelning där ni tillsammans är ansvariga för hela kedjan som har med driften att göra, med allt från servrar och klienter till nätverk och felsökning. Du blir därmed en viktig bricka i många delar inom verksamheten och får ta dig an arbetsuppgifter inom flera områden. Som anställd ges du stor flexibilitet i ditt arbete och där idéer fångas upp direkt. Detta ger dig möjlighet till både utökade ansvarsområden men också möjlighet till att verka för förbättringar inom verksamheten. Det öppna klimatet som det mindre bolaget erbjuder infrias verkligen hos Intraphone där du har korta beslutsvägar, får vara med och påverka och kan se tydliga resultat av ditt arbete.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos IntraPhone.

Kandidatprofil

Som IT-tekniker kommer du att ansvara för driften samt integrationer till verksamhetssystem. Du får en bred roll där ditt stora tekniska intresse ges stort utrymme. Du kommer särskilt att fokusera på tre huvudområden:
* Drift: Din roll som drifttekniker löper kontinuerligt och är något du arbetar med dagligen. Exempelvis genom övervakning och underhåll av servrar.
* Projekt: I verksamhetens projekt kommer du att hjälpa till med de tekniska delarna. Med tiden kommer du även att få totalansvaret för den tekniska delen i projektplanen och vid tillfällen kan du även komma att driva hela projekt för att få en förståelse för projekts uppbyggnad och hur en projektplan genomförs.
* Integration: Med integration kommer du att arbeta med konfiguration och underhållning av integrationer. Här finns även din dialog med kunderna avseende frågor kring integrationssystem.

* Har kunskap och intresse inom Linux
* Har arbetat med hårdvara och infrastruktur (ex. HP, Dell, Switchar)
* Haft kundkontakt i tidigare arbetsroll
* Talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska

Meriterande
* Erfarenhet av teknisk projektledning

Dina färdigheter är viktiga men ditt tekniska intresse och driv är av största vikt. Även ett eget intresse av att vilja utvecklas är viktigt för IntraPhone som ett mindre bolag men med stora mål för sin verksamhet. För att passa i både rollen och organisationen söker vi därför dig som är lösningsorienterad och som gillar att lära dig nya saker. Samtidigt är du hjälpsam gentemot både kunder och kollegor och bidrar till att bibehålla det öppna företagsklimatet med mycket teamarbete.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Placering: Malmö, Gustav Adolfs torg
* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IntraPhones önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15018214-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till