SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-tekniker jobb i Gävle på Syntronic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
IT-tekniker på Syntronic

IT-tekniker

Syntronic Gävle, Gävleborgs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Till vår fantastiska IT-avdelning på Syntronics huvudkontor i Gävle behöver vi en till pedagogisk kollega! 

Som IT-tekniker ingår du i IT/IS-avdelningen vilket är en stödfunktion för hela Syntronic. Tillsammans med dina likasinnade kollegor ansvar ni för att alla interna användare ska få det stöd och support som dom behöver. Du kommer att arbeta proaktivt genom utbildning av personal och uppdatering, samtidigt som hanterar mer akuta ärenden via mail och telefon.

I arbetet som IT-tekniker ingår att felsöka både hård- och mjukvara samt drift och underhåll av IT-miljön gällande IT-system och nätverk. En stor del av din vardag är att arbeta med uppsättning, drift och underhåll av servrar och IT-miljöer.

Vi söker en IT-tekniker som:

  • Har gymnasieexamen inom IT, data eller liknande 

  • Har B-körkort 
  • Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Som IT-tekniker har du kunskap inom: 


  • Windows servermiljö

  • Linux (CentOS/RedHat)

  • DNS/DHCP/VLAN

  • WLAN

Det är meriterande om du har erfarenhet av användarsupport, CCNA certifikat, erfarenhet av Microsoft NAV och VMware.

Personliga egenskaper

Som IT tekniker på Syntronic får du hänga med härliga kollegor och vara spindeln i nätet av problemlösning. Du är utåtriktad och har en positiv inställning till arbetet och även i de mest komplexa situationerna. Du har inga problem att ta egna initiativ och är självgående i ditt arbete. Det är bra om du har en pedagogisk förmåga och insikt i att alla inte har samma tekniska förståelse som du. 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi är ett globalt team på 1700 ingenjörer som arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benefits, ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning samt möjligheten att teckna ett förmånligt försäkringspaket gällande privatvård.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss.

Vi arbetar med löpande urval, ansök dock senast 22 december. 

För att kvalitetssäkra Syntronics rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med alla kandidater ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt via vårt system och inte via e-post.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2246769-532214