Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

IT-tekniker inom Linux till SchoolSoft! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
IT-tekniker inom Linux till SchoolSoft! på Academic Work

IT-tekniker inom Linux till SchoolSoft!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Skolan fortsätter att digitaliseras med allt fler verktyg och plattformar. Sedan 2003 har SchoolSoft tillsammans med skolledare och lärare i Sverige utvecklat landets bästa digitala helhetsstöd för lärande och skolutveckling och är idag en av de mest väletablerade aktörerna på den svenska marknaden. Vi söker dig med erfarenhet inom Linux-konfiguration och precis som dina framtida kollegor på SchoolSoft, brinner för att effektvitsera skolarbetet för såväl lärare, elever och vårdnadshavare i hela Sverige.


Om tjänsten
SchoolSoft har idag cirka 900 000 aktiva användare och deras plattform och app erbjuds som en SaaS till cirka 2000 svenska skolor, såväl privata som kommunala skolor från grundskola till gymnasienivå. Som en av de ledande aktörerna på marknaden blir integrationsarbetet allt viktigare för SchoolSoft fortsatta tillväxt och kundleverans och de behöver därför stärka upp teamet med ytterligare en integrationstekniker inom Linux. Hos SchoolSoft arbetar cirka 40 medarbetare inom såväl utveckling, sälj, support, ekonomi och integration. Du kommer inledningsvis att gå bredvid en mer senior integrationstekniker för att få en bra introduktion och du rapporterar till IT-chefen. SchoolSoft sitter i trevliga lokaler i Stockholms innerstad och du kommer att arbeta både från kontoret men även med viss flexibilitet gällande distansarbete.

Du erbjuds

* En möjlighet att utvecklas inom moderna tekniker i ett bolag som lägger stor fokus på utveckling och att bidra till att digitalisera skolvärlden. Du kommr ha goda möjligheter att påverka arbetets innehåll och komma med egna tankar och idéer kring förbättringar av produkt och kundupplevelse.
* En möjlighet att jobba med något samhällsviktigt - Det arbete du gör i din roll påverkar många människors vardags, såväl unga som lärare och föräldrar.
* Arbete i ett mindre bolag med möjlighet att snabbt få din röst hörd - Hos SchoolSoft arbetar medarbetare inom utveckling, marknad och sälj. Har du en idé, kontakta direkt någon av dina kollegor och berätta om dina idéer och tankar. Du jobbar i tätt samarbete med såväl juniora som mer erfarna kollegor i syfte att dela kunskap och idéer med varandra.
* Arbete i ett företag med ett mjukt och prestigelöst arbetsklimat

Arbetsuppgifter
Genom att automatisera kan kundupplevelsen förbättras ytterligare. Schoolsoft jobbar med Java, Linux och MySQL - och befinner sig dessutom mitt i en migration till AWS där du kommer att vara en viktig del i att säkerställa att den migrationen blir en smidig och positiv upplevelse för alla användare. Arbetet sker i nära samarbete med driftsansvarig där ni tillsammans planerar och genomför uppgifterna.

Du kommer bland annat att

* Planera, implementera, dokumentera och underhålla integrationer mellan andra system och SchoolSoft. Arbetet innebär även felsökning i datafiler och integrationsflöden
* Att utgöra teknisk motpart för kund eller kundens integratör i samband med uppsättning, ändring eller felavhjälpning
* Att löpande hålla support och sälj uppdaterade om status på integrationsarbeten
* Beskriva tekniska lösningar för SchoolSofts kunder och medarbetare i syfte att ge bästa service och tillgodose behov
* Vara behjälplig för säljare gällande systemets integrations- och exporteringsmöjligheter vid upphandling och fördjupade säljinformationer.

Vi söker dig som
Detta är en roll för dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är kunnig inom framförallt Linux och SQL. Vi ser även att du är van och bekväm att arbeta direkt mot kund och vill vara med och utveckla SchoolSofts kundupplevelse ytterligare. Förutom ditt genuina tekniska intresse tror vi även att du drivs av att löpande förbättra processer och verktyg för ditt eget arbete.

* Har goda kunskaper inom Linux-konfiguration, säkerhet, nät och server på användarnivå
* Har goda kunskaper inom MySQL/SQL, backup/restore, enklare administration
* Grundläggande kunskap om internetkommunikation och kontorsnätverk
* Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande om du har

* Har grundläggande kunskaper inom Bash/Python-scriptning

I denna rekryteringsprocess kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten och SchoolSoft som företag, motivera därför väl i din ansökan varför du valt att söka. De personliga egenskaper vi ser som särskilt viktiga är:

* Strukturerad
* Självgående
* Samarbetsförmåga
* Problemlösande

Information om rekryteringsprocessen

* Telefonintervju med Academimc Work (10-15 min)
* Problemlösningstest & personlighetstest (30-40 min)
* Djupintervju med Academic Work (45-60 min)
* Intervjuer med SchoolSoft
* Referenser & beslut

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid med inledande provanställning
* Placering: Vasastan, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, [ Email address blocked ]
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SchoolSofts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Urval sker löpande, sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan.

Information om företaget
Läs mer om SchoolSoft på deras hemsida: [ Link removed ] />
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058280-SE