Jobbet IT-tekniker inom Linux sökes till spännande bolag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker inom Linux sökes till spännande bolag i Stockholm publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för IT och ett par års erfarenhet inom program som tex Linux? Vill du arbeta på ett stort och händelserikt bolag med stor utvecklingspotential? Då har vi tjänsten för dig. Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Service Engineer kommer du vara delaktig i en verksamhet som utvecklar, levererar och underhåller datamiljöer baserat på Linux och Windows. Du kommer tex att assistera ett pågående projekt så det är viktigt att du har arbetat tidigare med Linux och Windows för att snabbt kunna sättas in i arbetet. Du kommer även att konfigurera miljöer för brandväggar och inställningar, utveckla domän och nätverk inom säkerhet, underhållsarbete samt övrig backlog. Då företaget arbetar mot försvaret kommer det att vara av stor vikt att säkerhetskrav och myndighetskrav tas extra stor hänsyn till.

Om företaget
Vår kund är världsledande inom tjänster och produkter riktat mot militär och civilsäkerhet. Med den senaste teknologin skräddarsys tjänster in i minsta detalj för att möta kundernas krav. Idag omsätter företaget SEK 31 Billioner och avsätter 23% av dessa till Research & Development. Med över 17000 anställda runtom i världen lägger de stor vikt på personal och företagshälsa.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du troligtvis arbetat i några år inom IT med vana av utvecklingsmiljöer. Linux samt Windows är de primära programmen som används så därför är det viktigt med erfarenhet i båda. Som person är du en lagspelare framför allt. Utöver detta har du ett stort teknikintresse med nyfikenhet i branschen. Skallkrav - Gymnasium, Naturvetenskaplig/Teknisk linje - Svenska och Engelska i tal och skrift - Minst 1.5 års erfarenhet inom Linux och Windows. IP nät, server, nätverk och brandväggar - Svensk medborgare - Brinnande intresse för IT Meriterande - Erfarenhet från Git, doors, gira och conflunse

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetsort: Järfälla Start: Augusti/September

Referens

20303

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till