Jobbet IT-tekniker i VMware / Hyper-V hos Coor, Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

IT-tekniker i VMware / Hyper-V hos Coor, Stockholm publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med virtualiseringsplattformar som VMware eller Hyper-V inom säkerhetslösningar? Sök då till Coor Security Center!

Som IT-tekniker hos Coor Security Center kommer du vara en del av ett kunnigt och sammansvetsat team. Här kommer du ha en bred och utvecklande roll med fokus på Virtualisering inom VMware eller Hyper-V och säkerhetslösningar inom både hård- och mjukvara.

Coor Security Center har just nu behov av två IT-tekniker, där en kommer sitta i Kista och en kommer sitta ute hos kund på Arlanda.

VI ERBJUDER DIG

Som anställd hos Coor Security Center kommer du erbjudas utmaningar inom drift och säkerhet. Coor är mycket mån om att du utvecklas som tekniker och din kompetens och ser det som en investering i att erbjuda dig kurser och relevanta certifieringar. Utöver det kommer du att jobba i en spännande och kreativ teknikerroll inom säkerhet hos en av Nordens ledande aktörer inom Service Management.


Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du drifta, administrera och kontinuerligt förbättra komplexa säkerhetssystem inom fysisk säkerhet som används av storbolag i global skala. Du kommer att få jobba med många olika tekniker inom många olika system, där du kommer har stora möjligheter att påverka din roll, samt ta egna initiativ.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Beroende på din profil kommer du ha möjlighet att jobba i olika utsträckning inom flertalet av nedanstående arbetsområden:


  • Drift och administration av virtualiseringsplattformar (Hyper-V och/eller VMWare)

  • Drift och Administration av serverplattformen (primärt Windows Server 2008/2012/2016) och klienter (primärt PC med Windows 7/8/10 operativsystem)

  • Delta i framtagande av kontinuitets- och underhållsplaner och jobba med tillgänglighets och kapacitetsplanering, prestandaoptimering, IT-säkerhetshöjande åtgärder mm

  • Uppsättning av backup och restore-lösningar samt verifiering av dessa

  • Nätverksinfrastruktur

  • MS SQL Server databasadministration

  • Drift- och administration av system för fysisk säkerhet (passer-, larm/inbrott-,CCTV-system samt överordnade säkerhetssystem )

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Avdelningen består av 25 personer och du kommer att tillhöra gruppen IT-Operations som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar Agilt utifrån Kanban och Scrum, då du både kommer jobba med incidenter och projekt.


Du kommer sitta i moderna lokaler i Kista i Stockholm, alternativt jobba ute hos Coors nya stora kund ute på Arlanda.

MER OM DIG

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och säkerhet! Du får gärna vara självgående och gillar att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du trivs i specialistrollen, där du är nyfiken och ständigt vill lära dig nya tekniker och system.


Du har tidigare erfarenhet av att jobba med drift, gärna i en Microsoft-miljö. Du får också gärna ha erfarenhet från att ha arbetat med någon eller några virtualiseringsplattformar som VMware eller Hyper-V, samt nätverk och databaser. Erfarenhet från att arbeta med, alternativt stort intresse inom säkerhetssystem ses som särskilt meriterande.


Då du kommer vara stationerad i Sverige, men jobba ut mot globala organisationer är det krav på att du kan kommunicera obehindrat i både engelska och svenska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Coor Security Center
Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.

Referens

19BF9FA3160B4403945FB5EC6F3C4A8E

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till