Jobbet it-tekniker i eskilstuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

it-tekniker i eskilstuna publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av kundservice och användarsupport, körkort B och gymnasieutbildning inriktat mot IT? Har du dessutom ett genuint intresse av människor och brinner för teknik och utveckling? Då har vi på Randstad nästa uppdrag för dig. Vi söker nu, för omgående start teknisk supportmedarbetare till centrala Eskilstuna.

Omfattning: Heltid, start omgående och fram till 2019-12-31, kan bli förlängning. Arbetstider 07:30-16:30

Arbetsbeskrivning:
Som teknisk supportmedarbetare sitter du främst i helpdesk med ansvar att hjälpa företagets kunder med deras frågor och problem. I teamet roterar man mellan arbetsuppgifterna för ett mer omväxlande arbete. Då arbetet till viss del sker ute hos användarna är det här av största vikt att du har B-körkort.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Via telefon, mejl och vid disken ta emot och lösa ärenden eller efter bedömning slussa dem vidare till mer specialiserade kollegor.
  • Genomföra installationer och ge support / felavhjälpning på plats hos användarna.
  • Sköta beställningar av hårdvara
  • Ärendehantering i Easit.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av kundservice / helpdesk
  • Körkort B
  • Gymnasieutbildning med inriktat mot IT liksom en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Måste kunna jobba Juli månad.
För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har ett genuint intresse av människor och drivs av att förstå och hjälpa andra. Brinner du dessutom för teknik och utveckling inom IT-området kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Plus (men inte krav) är om du har erfarenhet av ärendehanteringssystemet Easit och goda kunskaper i fler språk än svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 2019-07-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Daniel Pettersson
Daniel.pettersson@randstad.se

Referens

201214235

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till