Jobbet IT-tekniker/Drifttekniker sökes för direktrekrytering till företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker/Drifttekniker sökes för direktrekrytering till företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en tekniknörd med tyngdpunkt på serversidan? Har du bred kompetens och intresse för både Windows och Linux och är dessutom bekväm med de scriptspråk som används på respektive plattform? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta IT-drift-, telefoni- och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den nordiska marknaden. Deras strategi är att bygga långsiktiga kundrelationer genom att kombinera hög servicenivå med effektiva IT-lösningar som ger kunden tydliga affärsmässiga fördelar. Nu står de inför en spännande tillväxtresa och behöver utöka sitt härliga team med ett flertal IT-drifttekniker.

Som drifttekniker hos det aktuella företaget blir du en del av ett team som tillsammans ansvarar för IT-drift och agerar kundernas IT-avdelning. Detta innebär ett brett spann av arbetsuppgifter där ni ger kunderna support i allt från enkla till mer kvalificerade ärenden. För att trivas i tjänsten har du ett starkt tekniskt driv med tyngdpunkt på serversidan. Du har bred kompetens och hanterar med lätthet allt från Windows Server, IIS och MS SQL Server till Linux, PostgreSQL, Apache och övrig vanlig programvara inom Open Source-världen. Du är fullt bekväm med de scriptspråk som används på respektive plattform, som t.ex. Powershell, Python och Perl.

Tjänsten är en långsiktig heltidsanställning med placeringsort i Malmö samt arbetstider kontorstider måndag-fredag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Planerad start för tjänsten är 1 september 2018.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT/Teknik. Det är av stor vikt att du har en teknisk bredd med goda kunskaper såväl gällande Windows som Linux. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete i en support- eller IT-driftorganisation, men viktigast är att du har rätt driv och god kompetens inom flera av följande områden: Linux, Apache, Varnish, PostgreSQL, MySQL, Wildfly, Jenkins, GIT, TFS, Windows Server, MS SQL, O365, Sharepoint + Sharepoint online, Azure, Amazon Web Services, PowerShell, Perl, Python, bash-script.

Specialistkunskap inom nätverk, IT-säkerhet, CI/CD eller publika moln (Azure/AWS) är meriterande. Även kunskap inom ITIL, DevOps och andra ramverk/metoder är ett plus. Som person ser vi att du som söker har ett stort driv, engagemang och vilja att ge kunden bästa tänkbara service och lösning.

Söker du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken tillsammans med likasinnade kollegor hos ett företag som värnar om din personliga utveckling? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Sökord: IT, support, IT-support, IT-drift, drifttekniker, IT-tekniker, Linux, Apache, Varnish, PostgreSQL, MySQL, Wildfly, Jenkins, GIT, TFS, Windows Server, MS SQL, O365, Sharepoint, Sharepoint online, Azure, Amazon Web Services, PowerShell, Perl, Python, Bash, CI/CD, ITIL, DevOps

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42647

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till