Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

IT-tekniker 50% till Axfood SSC job in Jönköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
IT-tekniker 50% till Axfood SSC på Poolia

IT-tekniker 50% till Axfood SSC

Poolia Jönköping, Jönköpings län Deltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Nu söker vi en självgående IT-tekniker på 50% för det lokala IT-stödet på Axfood SSC samt Dagabs lager i Jönköping. Arbetet är på konsultbasis med önskad start mitten på augusti och pågår 6 månader framåt med goda chanser till förlängning för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I rollen som IT-tekniker kommer du att tillhöra avdelningen för IT-support och ingå i ett team med tekniker som gemensamt ansvarar för det lokala datastödet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att lösa incidenter och hantera beställningar av hård och mjukvara. Arbetet innebär bl.a. support av PC:s, skrivare, operativsystem, program och videokonferensanläggningar, på plats och med hjälp av fjärrstyrning. Du kommer dessutom att supportera truckdatorer, talkman samt stämpel- och besöksdatorer. Arbetet sker enligt ITIL samt med ärendehanteringssystem vilket innebär att alla ärenden loggas och hanteras via det. Resor kan förekomma till närområden.

Vem är du?
För att passa i rollen har du en relevant utbildning och har arbetat med IT-support. Krav för tjänsten är goda kunskaper om MS Windows och Office365. Det är även meriterande om du har kunskaper om Active Directory, Citrix samt nätverk och kommunikation. Du behöver ha goda kommunikativa kunskaper i både tal och skrift på svenska.

Som person är du serviceorienterad, kommunikativ och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du arbetar proaktivt och har förmåga att förebygga tekniska problem samt när problem uppstår finna tekniska lösningar. Körkort B är ett krav.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

 

Rekommenderade jobb

IT-tekniker 50% till Axfood SSC
Poolia Jönköping Deltid
Lagerarbeterare med monteringsvana sökes för omgående start!
Lernia Jönköpings län - Jönköping Heltidsanställd
Ej angett
Svetsare till AP&T i Tranemo!
Lernia Västra Götalands län - Tranemo Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60078