Jobbet IT-tekniker 3rd line support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

IT-tekniker 3rd line support publicerad av Centric Professionals AB

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
MALMÖ
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi på Centric för kunds räkning en IT-tekniker till deras 3rd line support.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att ta fram lösningar och drifta några av följande områden;
 • Serverinfrastruktur och säkerhet
 • Virtualisering
 • Storage
 • Office365
 • Autentisering
 • Backup
 • Cloudlösningar

Du kommer att arbeta med alla större tekniska plattformar, både baserade på Open Source och Microsoft.

Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker i större IT-miljöer. Din största styrka är din bredd.

Du hanterar:
 • Windows Server
 • IIS
 • Citrix
 • MS SQL Server
 • Linux
 • PostgreSQL
 • Apache
Du är bekväm med följande scriptspråk; Powershell, Python och Perl. Erfarenhet av migreringar till publika moln är starkt meriterande. Grundläggande certifieringar inom ovanstående område är ett önskemål men inget krav.

Som person är du prestigelös, van projektmedarbetare och problemlösare. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Då du i flera fall kommer ha en direktkontakt med slutanvändare uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
 
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
 
Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-tekniker, så registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Marcus Tanninen på telefon 0734-159381 eller marcus.tanninen@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
 
Sökord IT, konsult, IT-konsult, 3rd line, IIS, Citrix, MS SQL, Powershell, Python, Perl, third line, consultant, IT technician, Malmö.

Referens

1537800206066

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till